DW video dana
0
SAD: Mercedes protiv Audija
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trba vise ovakvih video-a na ovom portalu, mnogo dobra prica o vrerovatno jednih od najvecih i najmocnih brendova danasnice i dobro je to da se konkurencija prenosi i na druge dijelove svijeta !! :) Dajte jos ovoga !! :)
Cijene svih modela svih firmi nize su u USA nego u Evropi.
Kaze .. u Americi vole izazove i takmicarski duh.. nesmiju , dronje stisnut gasa na onolikim cestama.. nema ba autobana nigdje.. hehe svabo je svabo ;)
Ja volim gospodara prstenova AUDI
to je to jarane, al glupani ne kontaju. ja uvijek kazem, ljudi koji uzimaju npr stvari kao iphone uzimaju i audi, jer nemaju pojma sta je mobitel tj auto. oni ne kontaju da je motor audija isti kao u svakog vw-a, skode itd, jer to sve ista firma pravi. audi je za ljude koji ne znaju nista o autima, mercedes je za prave gazde sa 45+ godina, a bmw za one koji vole snagu, mlade i stare sa malo vise adrenalina.
Audi je jedno veliko sranje poredit ga sa mercedesom ili bmw je apsurdno Mercedes ima brze auto od audija luxuznije itd itd za mene je audi vw skoda seat sve isto samo unutrasnjost se razlikuje motor sasija slicno ako ne i isto
Boli mene briga sta ce biti za 5 godi na Amerika je prva
Kaze ko nezna sta je dobro zna sta je skupo,Audi se u svim usporednim testovima probije na prvo mjesto samo zahvaljujuci nizoj cijeni a gledajuci vecinu ostalih pokazatelja on je ispod Merca i Bendze.
Americki ekonomicari predvidjaju da ce do 2016 Kina preteci USA ekonomski pa cak i znanstveno. Iako se vecina slaze da je to optimisticno predvidjanje i da ce ih vec 2014 preteci. Malo citaj guardian, times i tako to.
Bolan informisi se malo pa vidi ko je prva ekonomska sila u svijetu. 1. AMERIKA
Cijene svega su najmanje 20 posto manje u USA neg u Europi izuzev zubara i doktora.
Cijene svih automobila bez razlike pa i Audija i Mercedesa, su uvijek bile 20 do 30 procenata nize u Amerci nego u Evropi. Zato ovo \"cak i znatno nize nego u Evropi\", nikako ne stoji.
sta ce audi mala maca za mercedesa,mercedes proizvodi sportska auta,zastupljen je u formuli,proizvodi motore za mlaznjake,proizvodi motore za brodove,ima najjace kamione,od svih auta ima najvise klasa pocevsi od a klasa koja je namijenjena zenskim vozacima do biznis klase koja je najcjenjenija u svijetu,ima najvise tunerskih kuca i sto je najvaznije ima ime Mercedes koje audi nikad nece imati
Ma sva su njemačka auta dobra, ali Mercedes je Mercedes, mislim dovoljno je reći da je to prvi automobil na svijetu, o luksuzu, tradiciji, eleganciji, kavlitetu, snazi.... traba to doživjeti... Audi je napao Mercedes kroz reklame, ustvari, Audi svojim reklamam promoviše još više Mercedes, uvjerite se sami: http://www.youtube.com/watch?v=fJnaOPzZ_pQ pa ko može da pobijedi cara među automobilima....
to da je audi ispred mercedesa u prodaji nije tacno, jedino je BMW imao vecu prodaju od mercedesa u americi i to za 1000 jedinica ali i to ce mecka da sredi, a mercedes je pojam od auta pojam!!!!!!!
Alma duso draga je li ovo zaista moguce za 20 min 100 km srce slatko daj nam malo vise informacija kako ko koga gdje koliko kome zasto
Mercedes niko nemože uništit....Audi će pasti kao i svako drugo auto koje je Konkurisalo Mercedesu....Gdje je sad Ford..?? Nigdje?....