Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konacno neko normalan
Ovo je prvo izjavio CEO BMW-a jos 2020. godine sa sloganom: Power of Choice!!! Tako da je Skoda, clanica VW koncerna, slogan preuzela!
Dizel Motor doveli do savrsensta i sad da se ukine....EU glupost....kao da je el.energija besplatna....🤔
El energija nije besplatna , ali je pet puta jeftinija
vidim po sarajevu i ostatku bosne more savršenih dizela. dime se od savršenstva ko wartburg nekad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Razumno, ali samo trebate preči sa manuelaca na automatike...
sve je to ok , samo sto su preskupe škode
Globalisti i zeleni agendaši na aparatima
Samo benzinac 4 cilindra automatic brend nebitan dovidjenja!
Vi ste zadnje smeće kao i vaši servisi po BiH koji se ponašaju i rade ko zadnji mahalski šibicari. Kupio sam novu skodu i više neću napraviti tu grešku.
Ti kupio novu Škodu umjesto novo auto,e moj jarane.
Veze ti nemas o autima pasa mislite da su automobili samo Bmw Audi Mercedes, sutra bih kupio novu Skodu Octaviu da imam novac nazalost daleko sam od toga....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kao vi kupce slusate..... Shy Knese vam je duboko zagazio u trzisni kolac a vi ste minvajl poceli krivulje prodaje crtat prema dole. Nikad vi kupca niste ybali osim na servisima i guljenju na rezervnim dijelovima.....
Pravice dok im Wu ne kaze stop. A to je 2030 godine
Ovo je prvo izjavio CEO BMW-a jos 2020. godine sa sloganom: Power of Choice!!! Tako da je Skoda, clanica VW koncerna, slogan preuzela!