Evropski proizvod
0
TEST: Hyundai i30 1.4 16v iLike
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta se sve kod Citroena može dobiti za 20k, pravo auto sa puno manje plastike.
Jos malo, pa vam ni Jeremy Clarkson nece biti u nivou testiranja...
Mali žuti oboriše američku autoindustriju na pleća, sada će evropsku...na stranu svi komentari, gledajmo brojke - u odnosu na šesticu ova 30-ka ima veće međuosovinsko rastojanje, dakle više prostora, odmah i udobniju vožnju, veći prtljažnik, dužu garanciju. Jaran mi skoro 50 000km prešao dizelom za dvije godine - bez ijednog problema; komšije (stariji ljudi) Geca imaju 7-8 godina i nikakvog problema sve te godine...mada su mao prešli. A ovi žuti su sada ili 4 ili 5 na svijetu!
pa sta ako su dobili za reklamu. jasno da nije test nego reklama hyundaia, i ne vidim zasto ikome ovo smeta. kome smeta samo preskoci test i to je to.
Nisu oni baš normalni,čini mi se da sam negdje vidio reklamu za novi renault megane po sličnoj cijeni za osnovni model.
Da mi je znati koliko ste vi sa SA-X dobili love za ovu Hyundai reklamu ....Znam morate i vi od neceg da zivite ....Ali skoro pa 21 000 KM za ovu kantu....
Kako je ružaaaaan!!!! Hoće li ovaj \"Hyundai\" ikada napraviti lijep automobil!???