Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi farovi na blatobranima, pogotovo zadnjim, su preruzni
djeluju kao da su spali
Meni izgleda kao da je neko uzeo gotov automobil i zaljepio preko njega jos jednu karoseriju. Haos dizajn.
kona ruzna ko lopov
Prednji dio i bože pomozi...zadnji katastrofa malo jr reći RUŽAN !!!
Dok je kocnicara razvoja kakav je onaj ludjak iz Laktasa mozemo samo sanjat ovakva auta.
Na prvu sam procitao "zatvorenici" dobili pomoc. :)
JA SAM UZEO HYNDAI TUSCON N LINE NOV AUTO SVU OPREMU IMA DIZEL STRUJA.BEC TUZLA 24 LITRA NAFTE.NEBI VISE NIKAD UZEO EVROPSKO AUTO. JEDINI PROBLEM SU ASISTENTI KAD DODZES U BOSNU POGUBI SE NA CESTI POSTO NEMAMO PUTEVE U BECU MOZES SPAVAT U NJEMU SAM KRECE STAJE AUTO TOP.
I OVI SU CUDNI CUJ 5 GODINA GARANCIJA I NEOGRANICENI KILOMETRI A PRAVE TAKO LOSA AUTA NESTO NE STIMA DA NELAZU SA OVOM GARANCIJOM SVA EVROPSKA AUTA DVIJE GODINE I STO STO PEDESET KILOMETARA GARANCIJA.NIJE VALJDA DA OVI PRAVE BOLJA AUTA OD EU DOK SU GARANCIJE OVAKVE.
65.000 za mnogo ruznoce.
Zadnji farovi katastrofa - hem ruzni, hem podlozni udarcima i lomovima u krkan driver drzavi kao sto je BiH. Model ce sigurno proci redizajn zbog ovoga ali generalno Koreanci se ne sale - dobra auta i solidan kvalitet. Jedino su danas Japanci bolji od njih.
Prednja strana ok, ali nazad, nakrada teška.
kakva tragicna rugoba....
Naj mi je smješnije kad nargilaši, koji banke nemaju, kritiziraju nove automobile.
Dzaba sve, ko god ima para kupit ce benglaku,mercedes ili audi, ne samo kod nas u americi,australiji,brazilu,kini,indiji,emiratima, svudje isto njemac je njemac, danke Hićo.
Sto jest,jest.ja sam u americi hyundai i kia su mozda najpovoljniji kada je u pitanju odnos ulozeno- iskoristeno.ali ljudi hoce x5,ml,g class,q7 itd. U zadnje vrijeme stari mercedesi i bmw su otisli sa cijenom ludilo.nemozes dobrog okca nac ispod 10- 15 hiljada $ .A W202 ili w203 amg oko 25-30 hiljada $
Seljački auti. I plus, gori auti. BMW, Merc i Audi kakav meni odgovara koštaju 200000KM iz salona. Sportage GT Line mi za 74000KM sve to isto ispunjava i uživancija za vozit. A za 74k ima samo klot manji BMW, Merc, Audi star par godina koji je objektivno duplo lošije auto kao takav i koje očekuju ulaganja. Dva KIA auta u vlasništvu do sada, milina. Samo servis u ovlaštenom.
Opa bravo !
Znaci ja ruznije auto ne vidjeh u zadnjih 10 godina
Inace vozis golfa kao pojam ljepote
Evo bošnjo pametni na kliksu daje svoja profesionalna misljenje, hiljade mana a nacija koja ne zna ni čačkalicu napraviti, ironično zar ne?
Sreca pa si ti intelektualno superiorniji od nas ostalih. Molim te, povedi nas! 🤣
80%auta plastika.