Hibrid za širu publiku
0
TEST: Toyota Auris HSD Sol
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da li je \"benefiti\" bosanski jezik?
Ama Toyota povukla milione vozila do sada,evo prekjuce opet povukla 2 miliona vozila.Pa ko je tu lud,svaka njima cast,ali u moju garazu Toyota ne ulazi,dam sve pare za ovo auto,i slupam se jer mi kocnice NE RADE.Zar o tome da se brinem?? A platio auto,lupam 70.000,pa to je cirkus od marke vozila.
strucnjak kakve veze ima elektro pogon sa otvorenom cestom,ne kontam
60kw elektromotor :) strucnjak da ista znas o autima vidio bi kad ukljucis elektropogon da to nema skoro 90 konja :)
a imam ponekad i malo seksa
@@svima nije u redu da tako govoris,ja sam poslovan covjek i puno provodim vremena u autu,mislio sam kupiti priusa ali kada sam vidio karakteristike hibrida odustao sam...zar nije onako kako sam napisao za potrosnju
Gdje ste stručnjaci i sveznalice?Čudi me da ne radite,kada ste tako nadareni. Valja li vama išta i iko u životi ili je vaša frustracija odraz manjka seksa?!
Dodzu li kocnice u serijskoj opremi kod ove Toyote :)
u p.m. vise sa plasticarima korejcima japancima i francuzima, znate li napisati nesto o njemackom autu- audi,bmw, vw, mercedes???
Hibridu su samo mazanje očiju.Postoje električni i hidrogenski automobili koji idu preko 100km sa jednim punjenjem ali naftne kompanije nikad neće dozvolit njihovu masovnu proizvodnju.Svaki pametan čovjek će izbjegavat auta,koristit tramvaje,trolejbuse bicikla i noge.
gasi muziku
skupo platim auto i onda vozim na primjer do Zenice em se smrznem em potrosi na otvorenoj cesti kao i svaki benzinac....ovo je auto samo za taksiste
@kako??? Trebas biti mnogo glup !
sta trebam uradit da prvi komentarisem?