Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo fali da se zove auto, malo.
Samo japanci dolaze u obzir kod mene.Najbolja i najizdržljivija auta imaju.Pa nisu, toliko glupi oni u pustinji što voze samo Toyote i ostale Japance. Ne postoji ni jedan drugi auto koji bi izdržao te temperature .A mi ovdje Europi se pravimo pametni ,samo neka je Nijemac, kao to je nešto vau i premium ,a oni sinonim za kvarenje i stalne popravke. Amerikancu kad spomeneš europsko auto ,još ako je "precjenjeni" Nijemac ,otjera te u tri lijepe pizde materine.
Kao da gledam osnovna oprema 30-40 hiljada i klima 'kolutara' uz par ostalih tipkica ako i to.
Kakvih 30, minimalno 40 hiljada je sad novo auto, imas mozda neki mali gradski auto za 35 i to je to
Cuj škoda. Uvijek bila sinonim za smece i kupovali je oni sto ne mogu uzeti audi,vw ili mecku
Vidim da si poznavalac pa znas da i audi i vw imaju isti motor kao i to "smece", Skoda je ok auto ali je samo ok ...meni licno predosadno izgledaju.
Ti onaj sto uzme 20 godina starog BMW i konta da je glavni hahaha
Švabe Česima kao da su rekle: "možete napraviti koliko god hoćete dobar auto, ali mora biti grdan".
Ma Švabe su oduvijek bili teški pakaši prema Česima, zato i volim više Škodu nego Audija i BMW-a zajedno jer ima dušu
još uvijek rugobe
2024 godina, a ručna kočnica ko na konjskim kolima
Lijepo, lijepo ali su napucali cijene...