Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova sredina ne prasta neciji uspjeh. Uvijek su nas drugi vise cijenili od nas samih.
Respect za Matu Rimca naseg Livnjaka. Jos jednom je dokazao da je napravio najjači i najbrži automobil na svijwtu a jos električni .
"Rimac tvrdi da razvija 415 Km/h..." Ne znam otkad se najbrži automobil određuje na osnovu tvrdnji? Valjda se to moglo provjeriti. Rimac još uvijek nema automobil za prodaju, sve su prototipovi koji nisu spremni za cestu, pa mi je čudno da je ušao u konkurenciju. Volio bih da za koju godinu stvarno vidimo Rimac automobile na cesti, najava je 2020. godina, ali prethodni modeli (Concept One i Concept) nikad nisu postali stvarni.
Mate brate. Čudo što se sve pod nebom bosanskim, naći može. Od genija kao Mate, sportista kao Džeko do najboljih studenata po prestižnim koledžima. Sve naravno zahvaljujući trudu i radu naših nam nacionalnih političara. Da su političari kako treba, svi ovi genijaci bi ostali ovdje i nikad ne bi uspjeli pokazati svoje mogucnosti....
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Au, zamalo zaboravih, imamo mi nagljupjeg Dragana, garant!!!!
Cijela Hrvatska sirotinja odselila jer ulazu u jedan opasni prototip..... i zasluzuju guranje od top gear, svak tajno mrzi hrvate, jer su lopovske prirode.
a u sta vi ulazete a jos ste veca bijeda, sto finansijska sto intelektualna.
@tutakameni Bosnjaci bar nemaju Arapske vrijednosti jednoumlja i jednopartijske orbbanije.
Ovo su najbža seriska auta momentalno, Rimac nije ni u klubu 400 Hennessey Venom GT. Geschwindigkeit: 434 km/h. Bugatti Veyron Super Sport. Geschwindigkeit: 431 km/h. ... Bugatti Chiron. Geschwindigkeit: 420 km/h. ... SSC Ultimate Aero. Geschwindigkeit: 412 km/h. ... Saleen S7 Twin Turbo. Geschwindigkeit: 399 km/h. ... Koenigsegg CCR. Geschwindigkeit: 389 km/h. ... McLaren F1. ...Pagani Huayra BC. ...
Jesi siguran da su seriska ?
Ovo za novinare, najbrža ili najstartnija? Ne razlikuju ili neznaju prevest kako treba. Ti konjino, @imajstraha, takvi kao ti voze samo šanke.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedan C-2 za nasega Kaplana!
BiH ipak ima nesto naj!!! Najglupliji Milorad,garant!
Aferim
samo 745Li