"Tradicija za budućnost"
0
Četiri nagrade u Kelnu za namještaj iz BiH
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedno veliko bravo.
extra namjestaj!
Ma lijep je ovaj namjestaj cak i da niste dobili te nagrade
cestitke rukotvorinama iz konjica
Bio sam na stranici http://www.immaward.com i http://www.imm-cologne.com i ne mogu da nista o ovim nagradama!? Bojim se da je ovo još jedno mazanje očiju narodu. Beli se ove nagrade dijele velikom broju izlagača da eto svako dobije po nešto i da izlagači mogu opravdati svoje izlaganje i hvaliti se poslovnim partnerima. Ovako isto dođu iz ženeve naši inovatori i savako dobio neku nagradu za inovaciju, svi nešto revolucionarno izmislili, a stvar je u tome što obično izmišljaju toplu vodu, stvari koje malo kome trebaju, ili su preskupe za serijsku proizvodnju, pa kasnije kukaju kako ih država na pomaže. Ako si kvaliteta dizajner, proizvođač ili pak inovator, brzo ćete naći neka firma sa zapada da uloži u tebe, da te kupi ili da radi s tobom. To je u principu i najbitnije i najrealnija ocjena kvaliteta tvog rada.
prekrasan ovaj stol zadnji, u obliku cvijeta. i stolica koja je odnijela innovation award! svaka cast! ima jos bih proizvodjaca namjestaja - fakat je vrijeme da se PRESTANU izvoziti trupci.
Zapravo sjedište ove kompanije Arteco/Artisan je u mjestu u kojem ja živim, Medakovu. Smještena je u domu mjesne zajednice. Prije par mjeseci TV1 je napravila zanimljiv prilpg o njima. Malo ko u mom mjestu zna zapravo da je Artisan jedna evropska kompanija kpja sarađuje sa najvećim stručnjacima poput Karima Rashida, kralja industrijskog dizajna.
drago mi je da sam iz tesnja hheheeh
seronjo,napravi ti bolje,odebi sa interneta i fati se posla...
sreca pa se ti ne pitas ;)
zivim u njemackoj i upravo sam preveo zeni njemici kakvi smo mi ! samo naprijed i puno uspijeha! pozdrav iz Berlina
Bravo ,Bravo . Ovo je veliki poraz za one sto non stop kukaju kako u BiH nije moguce ici naprijed i cekaju da im ko donira pa se opet uhvate kuknjave. Bravo majstori namjestaj je EXTRA
sta da se kaze...dizajn nam je ko i sve ostalo u ovoj drzavi...JADAN.
A F E R I M !
Ovo je za pozitivca dana. BRAVO!
a mi još uvijek trupce izvozimo , umjesto da uzimamo lovu za namještaj
Cestitam ! Samo nastavite tim putem.