Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Dodika je sve na BIGtoinu.
Znaci crnolistasi su vec na robiji, nema te banke koja ce im vrsiti transakcije i otvarati racune na svjetu, cak ni u Svici.
Došla tetka iz Amerike 😂
Dali ce i poslodavac snositi sankcije jer drzi kao zaposlenog osobu koja je na crnoj listi ili presudjeni ratni zlocinac.
Cuj dize pare na posti,zar i ona ne moze biti sankcionisana
To To samo krhaj
Biće ljuto...
Ove sankcije ne funkcionišu. Neko drugi može za njih sve poslove da obavlja, a oni takođe mogu koristiti tuđe račune uz tajnu punomoć. Ko Dodika može spriječiti da koristi kreditnu karticu od nekog SNSD-ovca u platnom prometu? Ovdje samo smjena pomaže. Ovi ljudi neće odustati jer vladaju resursima, budžetima, tenderima - jbbe se njima za sankcije...
Pa ce i ti fasovat sankcije, znaju Ameri sve.
E o cemu ti razmisljas! Kakve kartice te spopale. OFAC se ne backa sicom i sirotinjom sto od plate zive. Ovdje su u pitanju milijarde maraka.
Hajde boga ti koji ce im k.....c banke kad su svakako bankrot.
Jeli treba povuci pare? Imam konto u Novoj banci...
Plata neeema, more bit bidne, ali zasad nemaaa... Što se mene tiče odo gledat Top listu nadrealista.