Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje ti je idi u Konjic,nadji Niksica,eno ga loce u restoranu,pa podignite ove minimalne penzije za 100km,ako neznate vidite kako je Fadil to uradio,a tu karticu ce obicni narod koristiti na onom svijetu,najvjerovatnije,ne prosipaj se.
A kako je to Fadil uradio objasni nam molim te konkretno da vidimo i mi svi gdje smo to živjeli bolje a gdje sada.Evo čekamo argumentovano objašnjenje.Da shvatimo i mi koliko nam je zaista dobro bilo sa Fadilom...
Fadil u svom mandatu 4x povecavao penzije.Nije bitno kako,nego je bitno da su to cinjenice.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jedino se moze slikat s njim...
Korak blize, polahko SDA botu
Ovaj uhljeb ili ukruh i ne zna se potpisati olovkom, pa.mu kupili igračku da se igra. Prodavanje magle, zna se da je iz Maglaja.
Dokle je dosla peletara ministre😂🤣😂
Digitalni potpis, tehnologija stara više od 20 godina, u razvijenom svijetu prevaziđena, jer se koristi OTP, a kod nas se tek uvodi. Bitno je da pasoše i LK mijenjamo svakih 5 godina.
ministar lik od kojeg se prodavac kompjutera i joistika ogradio kao loseg radnika hahahahahah zemljo otvori se
"Ministar postao vlasnik m-banking aplikacije!" otprilike toliko senzacionalno
Jel to džabe UIO dijeli certifikate za digitalni potpis? Ima li i nama il je samo za tebe i Fortu planiran taj digitalni certifikat? Ko će ti plaćati rentu tog certifikata na godišnjem ili mjesečnom nivou, jel mi, narod, ili iz svog džepa plaćaš? Pošteno reci.
U mom gradu ne možeš dobiti rodni list već mjesecima, valjda im se "pokvario" softver. Nekad je u dobra papirna vremena trebalo 5 minuta a sad ne može 3 mjeseca jer su digitalizovani. S digitalnim receptom ne znaš više ni šta ti je prepisano ni do kad možeš podignuti u apoteci. U banci podignuti ili poslati veću sumu postaje noćna mora. Baš smo se usrećili sa didžitalizejšn
Nije im se ništa pokvarilo nego je nestalo papira za rodne listove, onih sa pečatom. Vjerovatno se nije mogao našteliti tender nečijoj porodičnoj kompaniji da ih štampa, pa onda bojkot sad neće niko. Naša standardna posla
Nije to korak bliže ka smanjenju birokratije nego ka totalitarizmu. Prvo su pokušali sa K*vid potvrdama, sad ide "digitalizacija"-ukidanje keša i nametanje digitalnog "novca". Sve što imate biće u elektronskoj formi a onda će to nadležni moći da brišu ako se ne držite "preporuka", klimatske, "zdravstvene" i svake druge agende. Ovo sa potpisima je samo da se navikavate na to.
Licemjerno vehabijsko nipotisticko spadalo
Da bi dobio CIPS potvrdu u Travniku, trebaš doći prije na noć.
Ja podnio zahtjev prvi dan, pa ništa još uvijek
Crna tabla,kreda,knjiga i pisanje na papir su nezamjenjivi u obrazovanju i kreativnosti.Najjaci fakulteti teorijske fizike su to zadrzali i ne smije se napravit greska i to digitalizovati.
ja se digitalno potpisujem ima 15 godina i potpisao sam desetine hiljada medjuranordnih dokumenata. Ne razumijem sta znaci biti "vlasnik" digitalnog potpisa. Potpis je potpis. Moze biti digitalni ili obicnom olovkom.
u javnim institucijama digitalni potpis ima poseban znacaj izrazloga sto se potpisuju dokumenti kroz sistem i treba ubrzati promet dokumentima, problem je po meni sto insritucija treba da ima dms prije toga
ja kupio pelet uz ovu karticu u novoj peletari... što su napravili u Sarajevu
u Bosni svako može biti ministar... cccc