Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što banka ne povlači automatski kada u banku dođe kao pazar. odem u prodavnicu i ne znajući koji uzorak imam i kada dođem na kasu nadrdana kasirka mi kaže, ne važe ti ove pare
Ali ga ta ista zna uvaliti i još te napadne ako joj vratiš!!!
Nadam se da ce napraviti bolji design i kvzlitet posebno, kao euro!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nemojte fesliju brata Musu Ćatića to mi je najdraza novcanica
Hahaha uze mi rijec iz usta bukvalno, Nema mi draze novcanice od brata sa fesom. Dobra stara petobanka.
Jel crveni ili rozi fes???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Povlaci moj drug s njima vec godinama, i dan danas kad ih povuce uvijek ponovo sebi razvuce, razvlacio je i meni ali ja se vec odavno i sam povlacim jer ne zelim da sebi ionako crn zivot jos vise zamracim, tacku na i i novi list iznova navlacim, hajd sto druge nego poceo sam i sebe samog da zavlacim
A šta je sa 200KM novčanicom zaboravili ste.
Mozda ima koja novcanica od 10 i 20 u novcaniku, ove od 50 i 100 nisam vidio zadnjih 10 godina. Za onu od 200 mislio da su euri. I bankomat mi izbaci sve po 10 i 20 a najcesce karticu izbaci samo, udari u stomak, kaze nema nista.
Jadna ti majka sad kad jastucari stave lovu u opticaj
Odma’ uzeti euro kao valutu!
Sve ba treba povuć, pa nek krezzuba sirotinja nema ni za hljeba i akcijske paštete.
Ispade da je oduzimanje, a ne zamjena.
Joj cim se oni bave
Tek skontah da nijedne žene nema na novčanicama..
A zašto dislajk pobogu ste?!?
ja bih stavio neku bas zgodnu .onako top faca. neku id nas kai Natasha Bekv.
Vracaju ti kusur, a ti udjes na Kllix da provjeris koje guverner i koje je godine izdata novcanica. Kazes cekaj boga ti da pregleda ove slika ko ce to upamtit
Evo sad cu ja protabiriti štek i otići zamijeniti ove što neće važiti od 2025 ali u kcu
Nakaradne institucije. Njemačka je odprilike uvela Eura prije dvije decenije i dan danas ako nađete koju njemačku marku, zamjeniće je bez ikakvih podpitanja. Kod nas ono što je posao Centralne banke, to će morati raditi narod. Šta mislite nakon 31. Decembra 24. godine mora svako da nosi spisak i provjeriti dali ti je vraćena ispravna novčanica. Zašto je u našoj Bosni maltene sve naopako?
I kad ih dobijem odmah odu... Da je srece da ih zadržim do 2025e
Ko ima para iste obrće. Ne drži ih dugo u džepu. Ovo je proračunato da se izbije iz džepa penzionera i sirotinje što malo nešto drži u sehari. Par % ima da propadne. Ko prije što je devalvacija jela, uzeće sirotinji što čuva za crne dane.
E vala do 2035 ako je ne iskoriste... poenta para i jest da nemaju nikom vrijednost osim za trošenja. Ne možeš ih jest, pit, zasadit, naložit..Šta onda imaš ležat na njima? Bar kupi zlata u Hrvatskoj ako je do nekog crnog šteka.
evo za ovog sto kaze da bismoNjemacka pa da se moze mjenjati. pise 2025 godinu u bankama a do 2035 centralna banka. znaci ko ih drzi u slamarici.moze i dalje.
Baketa i seku na 200KM hocemo
A ko je sad na 200,nisam je nikas ni vidio 😁