Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Thanks
Vijest stara jedno 15 godina najmanje. Odkako je Paypala bilo je ovako
Sad su i banke povećale proviziju
ovo promo clanak za banke. upitno je isplati li se konverziju prebaciti na banku. dodje te isto. kada nase banke smanje cijenu konverzije onda hocu. do tada me ne zanima ko ce uzeti novac za konverziju, moja banka ili paypal. zdrao.
Da ste vi živi i zdravi. Otkad ja znam za ovo i šta sam puta spasio likove dodatne takse i dodatnih troškova koje im paypal nametne svojom konverzijom.
Ima puno jeftinijih i boljih načina za ro. Lično koristim dva načina koji su gotovo bezbolni za transakcije i ne mislim ih nikada mijenjati.
pa dobro hoces li rec koji su?
Ima MoneyGram najjeftinija opcija a ne treba ti ni račun u banci. Eno u Raiffeisen se besplatno može podići.
Tutorial iz 2006 godine
Ja sa Vlasinama sa Pala neželim uopće surađivat
Kako naguziti dijasporu za izbore?