Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@demograf. Nemogu da vjerujem da je neki Hrvat sjedi i pise kolumne o bosnjackom natalitetu. Pa to je bolesno covjece. Hitno na lijecenje.
Nećete uskoro imati negativan natalitet u Mostaru, nego ga već imate godinama. Pozdrav iz hrvatskog Mostara. http://www.hercegbosna.org/kolumne/demografija/bosnjaci-u-mostaru-4-godine-za-redom-imaju-negativan-prirodni-prirastaj-619.html
pa to je radio i Sanader pa ga za to terete.Mislim da Hrvatska treba da da besplatno struju za Aluminij,a mi treba da izvozimo struju po trižišnim cjenama.
boš.njaci mostara , i citave BIH, radite na nata.litetu, to je jedino što nas može spasiti u ovome svijetu punom laži, nesigurnosti i faraonske politike..... Boš.njaci radimo na natalitetu!!!!! dok nije kasno..... ubrzo bi i mi mogli imati negativan prirodni priraštaj....!!!!! pocnite vec veceras--------
A mi cemo je hrvatima prodavati po trzisnoj.Ljepota :)
Živila Hrvatska i Herceg-Bosna!