Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha tipicni carsijanersk komentari pa ima i automobila cija cijena dostize i do nekoliko miliona a mi vozamo skodilake od par hiljadarki tisuca tacno je da pojedina vrsta tartufa - koja raste samo u divljini- dostize cijenu i do 10000 eura/kg ali treba godinu dana da kerovi rove po sumi da se nabere kilo tog tartufa za tu godinu i Mrkva obrne 10000 eura na kilo mesa za cevape ovdje se govori o plantaznom uzgoju ovih gljiva cije kilo dostize vrijednost -od 50-300 eura.......ne trebaju za to posebni psi i svinje tragaci nego posadis plantazu ljesnjaka i uz korjen ljesnjaka turnes micelij tartufa, ali da komsije ne znaju i za koju godinu ti vozas najnoviji mecku, kuca na sprat, svaki vikend druga sonzoruse, komsiluk misli da si se utalio sa sandzaklijam i da dilas drogu a ti samo jednom hefticno okopavas ljeskovik i jos djeci dijelis djabe ljenjake.... Kad Mrkva bude prodavo kilo cevapa za 100 eura nek se onda sarajlije zajebavaju sa seljacimaaaa hahahahhahaa
Jutros sam se nakupovao bolesne hrane.
Cista je glupost nas domaci tzv.\"svinjski\" tartuf porediti s istarskim ili pak onim iz Albe(Italija).Nas tartuf nije kvalitetan i nema trzisnu vrijednost.Ako neko zeli ovih svinjskih nek se javi na e-mail.Prosle god.firma u kojoj radim imala je na stanju oko 15 kg ovih svinjskih i totalno su bezvrijedni ako ga prodajes na EU trzistu.Ali ovdje kod nasih prolazi pod pravi sto i cijena od 16KM naravno s medom da zasladi sve govori.
@meho: kursna razlika :))))
Kila je 8.000 a sto grama 16km ne kontam????
hebo vas tartuf. maznes viagru i to je to