Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeftiniji al ce zato maznut na kilazi pa ti dodje isto...
A zasto BiH nema vlastitte zalihe psenice, imamo oranice i nezaposlene, imamo mehanizaciju i vodu, pa zasto onda ovisimo o Rusiji i Kini?!?!!?!? sramota
jel do mene, ili ovaj hljeb starno lici na ku*ac???
400g brašna= 0.40 KM ostali troškovi= 0.10 KM PDV(17%) = manje od 0.10 KM _____________________ Ukupno= 0.60 KM Kakva je ovo racunica? Pa ne pravi se hljeb samo od brasna, dje so, germa, voda? ostali troskovi 0.10? Gdje to moze? Struja za ispec + za masine sto mjese tjesto i kajisevi., radnici u pekari, vozaci kamijona sto ranose hljeb + benzin za kamione i konacno radnja u kojoj kupis hljeb mora uzet nesto malo love za prodaju hljeba. Kako tebi svi ti troskovi stanu u 0.10KM?
@Mehmed Zato je kod nas u Ze burek 1,30 a u Sa (onaj mali zvrk) 2,40 :O
ama sta ce nam hljeb,vazno je da imamo drzavu.
Samo da nije ono ozraćeno brašno što se od 20 grama napravi kruh od 5 kg.
\'Bem im hljeb, više!
evo kod nas na grbavici digli danas cijene hljeba za 10 feninga, da bi nakon potpisivanja ugovora vratio staru cijenu ...od prije neki dan... koji lopovi nemogu d vjerujem znaci hljeb bio prije 2 dana 80kf, sad je 90kf i sljedece sedmice ce biti opet 80kf i sta su postigli ovim nista lopovluk ...zamazivanje ociju narodu
dzaba nam to, kad su cijene svih ostalih prozivoda od nove godine otisle u nebo tacnije otisle u PM.
400g brašna= 0.40 KM ostali troškovi= 0.10 KM PDV(17%) = manje od 0.10 KM _____________________ Ukupno= 0.60 KM cijena hljeba 1.10 KM je definitivno previsoka. veliki pekari zarađuju više nego trgovci naftom i naftnim proizvodima ;)
neka neko iz vlade ko je dao pare ode do KLASA i pogleda koliki jepovrat hljeba. to je da božija grehota šta selimovici rade. oni imaju prostora da hljeb bude 0,5 KM i da se hljeb ne baca.
Pa ovo je vec reketiranje na drzavnom nivou, znaci digli su cijene da bi mogli vise profitirati, a sad ce im drzava \"posuditi\" psenicu da bi oni kao spustili cijene za 10%. Genijalno. Pa ni Rockefeller ne bi tako to smislio.
Svim Srbima sa ove i one strane Drine ČESTIT slava SVETI SAVA od BOSANCA SPAVAČA iz BUGOJNA
Ove komunjare prosle sedmice preuzele vlast u kantonu i namah pojeftinili hljeb. Nikako to ne valja, trebali smo glasati za SDA i SBiH da nam bude skuplje.
ja kako znam, vi pravoslavci ste ustvari pokatoliceni, tj. posto vatikan nije znao kako ce slavenskim divljacima pribliziti katolicanstvo da ih mogu bolje manipulisati, izmislili su pravoslavstvo spojivsi slavenski paganizam i vec postojecu slavensku tradiciju sa katolicanstvom. Tako, da si i ti pokatoliceni divljak.
Ja vam garantujem da ce hljeb poskupiti za mjesec !