Od prvog januara 2011. godine
0
Poskupljuju cigarete Tvornice duhana Rovinj
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pušač sam......ali da hoće drina obična biti 5 KM
Od nove godine vise nepusim...od nove godine samo \"lizem\"...
J.E.B.O. VAM ROVINJ I RONHIL M.A.T.ER.IDIOTI JEDNI OD ONIH AROMATA IZ TIH SKUPIH HRVATSKIH SRANJA ĆETE DOBITI RAK.PUŠITE OBIČNU SARAJEVSKU DRINU KOJA POČESTO ZAMIRIŠE NA TRAVU:)
šta ćeš, mora država uyeti više para ya svoje plate
Pusite domace domace je najbolje!!!Prosto ostajete bez daha!!\"
DABOGDA BILE 20 km kutija....onog smeca Drine
PUSITE DOMACE
@ merhaba,potpisujem svaku riječ !
http://www.youtube.com/watch?v=u-jWvVYKfVQ sve je to zbog ovoga...
sanja....hos ga meni malo polabrnjat?
Ja ga pusim redovno
merhaba....ne seri!
E jest mi drago, sretan bi bio kad bi popuslici morali placati 50 maraka za kutiju otrova
E i jest\' svako pu.šio. Cigarete ne zaslužuju da budu sa tolikim cijenama. Neznam dali i ko kontroliše kvalitet istih ali sam primjetio da je svaka serija istih cigareta potpuno drugačija. Nekada izgledaju kao da su u njih stavili pometeni otpad sa poda. Ovo lići kao kad se d.il.a.Prvi put dobiješ besplatno, onda za malo nižu cijenu a kada te nav.uku onda ti zgule i kožu sa leđa.
Samo ne dirajte Drinu Lights !