Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma lazu. Izbori dosli pa obecavaju svasta.
sto ne kazete gorku istinu da ce se ova dionica od kaknja gradit 2 godine... mozes mislit uz svu mehanizaciju... pruga samac - sarajevo za ŠEST mjeseci... mene bi bilo stid rec da u 21 vijeku treba 2 godine za 13km autoceste...
Vidjet ćemo sta će biti kada prođu izbori...bojim se da nije opet neka šuplja od milion šupljih....
Sve je to premalo i jadno,Albanija je bolja 100 puta u km,eto cime se dicimo?!
PREDIZBORNA KAMPANIJA, DOSTA ZAVARAVANJA!!!
Što nisu izbori svake godine, sagradili bi autoput od sjevera do juga za pet godina
ko glasa za sda i sBiH nek mu se sjeme zatrne , prokletnici mafijaski
konacno normalna vijest, fakat, cudi me da nije shvabo ili ceh dobio poso
Napokon...Allah vas nadogradio! xD
Postoji opcija da ce prijeteci \"Peak Oil\" brze stici, nego sto ce se i jedan autoput u Bosni kompletno zavrsiti.
Ako sam dobro razumio za 3 kilometra ce dati 24 miliona. Koliko to kosta jedan kilometar?
Vijest je dobra neka se radi, ali me nesto kopka: prije sedam ili osam godina za asfaltiranje dionice regionalnog puta Živinice-Kalesija odabrana je firma iz Sarajeva. Bila je kasna jesen i asfalt je kamionima dovozio se iz Sarajeva(pored toliko asfaltnih baza na TK), tako dok bi kamion stigao do odredista, asfalt bi se ohladio i ohlađen ugradjivao u cestu. Normalno ta cesta je u k.rcu,ili sto bi rekli u banani. Bojim se da to nije ista sarajevska firma Euroasfalt. Ako jeste neka nam je Bog na pomoći jer ovo sto je uradjeno je bruka i sramota.
standardno pred izbore obecanje-ludom radovanje
SUTITE, I OVO STO JE URADJENO ILI STO SE TREBA URADITI I TO JE HARE ISKAMCIO LOVU OD ARAPA I TO U VIDU POVOLJNIH KREDITA. ZA KOGA GOD GLASALI, GLASAJTE, SAMO NE SDA IZDAJA!
samo predizborni trik,poslije ce faliti para i svi zavrsni rokovi ce biti probijeni.