Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Hrvatskoj postoje akcize na gorivo.Nije ni to lose Benzin ve biti 1,90 + 10 feninga = 2 KM bezolovni i mirna Bosna i mi imamo autoput.
Kad drzava napravi zakone oko uvoza i cijena goriva, ni 20 pfeninga nije puno akcize samo ako ce za puteve,ali pored ovolikog lopovluka ,daj Boze ,malo sam skeptican.
Sada ce nama nasa draga vlast napraviti koridor. Dobili su kredit, koji ce gradjani vracati kroz akcize na gorivo i zatim ce kada mi platimo taj autoput uvesti nama istim majmunima i putarinu koja ce naravno biti ista za nas i strance koji zute banke nisu dali za izgradnju bajnog nam koridora. Nebi me samo cudilo da se neko pametan sjeti pa da ga i privatizuju za 10-tak godina. S obzirom da je sve sto je do sada privatizovano napravljeno iz samodoprinosa i slicnog otimanja novca gradjanima lijepe nam BiH.
jebem li ti mamu akcizama na gorivo, picka vam materina pokvarena , guzim ti djete za tih svega 10 feninga po litru.
Evo ovdje su asfaltirali za 3 godine 120 km autoputa al jebo ti to mi smo imali u Sarajevu prvi tramvaj u Evropi i to na konje!!!
Hajde da vidimo i to cudo. Od kada pricamo o autoputu mogli smo ga i sami do sada napraviti.
KURCA GRAHA 10 feninga