Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kome god da poskupi struja na kraju ce to poskupljenje platiti obicni gradjanin. Platiti ce prvo kroz svoj veci racun, a zatim kroz skuplji proizod/uslugu
Što je NAJGORE, tom logikom najviše struje troše porodice sa puno djece, i TO JE DIREKTAN UDAR NA PRONATALNU POLITIKU. Zar je isto porodica sa dva člana i porodica sa šest članova??? *TRI PUTA VEĆA PORODICA ĆE TRI PUTA VIŠE TROŠITI STRUJE!!!
Netačno, porodica sa 7 članova nema 7 bojlera, ne kuha ručak na 7 štednjaka, ne grije 7 soba. Ustvari po članu troši MANJE struje. Ovaj lik se bavi uglavnom marketingom i nema veze sa pravom ekonomijom, Ne može da valjano sastavi jednu rečenicu ni da odbrani nijednu svoju tvrdnju. Budžetlija i samopromotor bez dodira sa realnošću.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čavaliću pusti više lafine,svakom loncu poklopac.Lahko je kenjat sa visine
Čavalić,.. zvani vegeta. Neka on ponudi rjesenje,.. Besplatna struja za sve?
Taj tko je predložio tarife je luđak koji bi pljačkao građane pod direktivom lopova u vlasti ako dođe do poskupljenja znamo šta činiti
Eto vrtići besplatno rade sa djecom pa je problem ako im struja poskupi.
Crvene Kmeri i Konj uzeše sve,znaju da su kratka daha
Ovaj cavalic piceo iskakati iz svake pastete! Pa imali i jedan drugi "strucnjak" u BIH osim cavalica? Covjek je bukvalno svakoj serpi poklopac! Poslije dodika najcitanija osoba na klixu! Dosadio vise!
I EP plaća botove, koliko vidim.
Oni koji imaju nekoliko stanova će plaćati nižu tarifu,od onih koji žive u jednoj sobici sa djecom.
Jeftini populizam. Čovjek forsira grijanje na struju suprotno svakoj logici, forsira toplotne pumpe kao da ih lično prodaje a koštaju 10-15 hiljada KM i neefikasne su. Kako su višečlane porodice ugrožene ako je prvih 268 KM bez poskupljenja? Diskriminira porodice sa manje djece i penzionere. Hoće da poskupi svima po 30%, pa da može da kuka, zato mu ne odgovara blok tarifa.
Ma xebe se njima i za gradjane i za vrtice i za studente i za velike porodice.Vazno je ukrasti sa svoj mandat i namaknuti drzavi.Vise nece biti nocnih utakmica na fudbalskim terenima 🤣.Kosarka ce biti na otvorenom u ljetnom periodu.🤣.
Ovaj iskače iz svake konzerve. Treba ga postaviti za direktora Elektroprivrede da vidimo kako će rijesiti problem bez poskupljenja a prodajna cijena za domaćinstva manja od proizvodne.
Sta ima veze ako sve poskupi,moraju se odnekud skupiti pare za Dodikovu zgradu.
sta je sa ljudima koji se griju toplotnim pumpama?
Plaćati će skupo luksuz
Takvi su da izvinete nahebali, jer im je neko uvalio to smeće koje košta iznad 10 hiljada maraka, a čim temperatura zimi padne ispod nule, isplativija im je kvarcna peć
ovo je cisto otimanje para od sirotinje,jednostavno samac ce potrositi vise od 300 kw mjesecno,a da ne pricam o 4-5 clanova u domacinstvu. zakon kaze da ne moze struja poskupiti vise od 20% u jednoj godini,onda se bagra sjetila blok tarifa i ko se imalo grije na struju ona ce poskupiti i preko 50%. ljeti se hladite u kaci vode,no klima no,klima samo za bogate...
Potrošiće samac ili penzioner možda 350 KWh ali će mu od toga 268 biti bez poskupljenja a ostalo minimalno. A Čavalić hoće da mu i to poskupi i da niko ne može da uštedi da bi on mogao da se samopromoviše i kupi jeftine poene.
Ma treba svima jednako poskupiti za 20% pa se ovaj pametnjaković, koji kao i pola bosne ima četvoro djece, neće buniti.