Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj iz Češke došao držati predavanje a Češka ima najskuplju struju u Europi u odnosu na prosječnu platu.,
Prvo se moraju hodze i popovi odmaknut od obrazovanja ,drugo treba u osnovne skole vratit kabinete fizike...trece posaljite seljadiji na vlasti letke sa EU zvijezdicama
Energetski samit-govornik elekrirčar Konakovic, lik sve u sve razumije, to neces naci odavde do azije.
Ima u Srbiji, Vučić. Od njeg pokušava i prepisati sve zato se svugdje pojavljuje i pravi stalno pressove. Ali zaboravlja jednu bitnu stvar. Bošnjaci imaju drugačiji mentalitet od srba.
Cuj ovo,energetski samit u Neumu?! Ovi dole su pretplaceni na nekakve samite van sezone izgleda??Nema drugih hotela u okolici glavnog grada pa da se i tamo okupljaju i prave konferencije. Nego u nekakvom naselju na obali bosanskog mora koju kontrolira UZP!
Neum je stediste solarne tranzicije
HAHAHA PA HAHAHAHA TO TI IZ ĆUMUR CITIYA HAHAHA,ZNAŠ , POSTOJI NEŠTO I IZVAN TVOJE JAZBINE😁😁
Laže EUROPOL, laže DEA, laže FBI. Samo ne laže Elmedin Konaković. Laže MUP Kantona Sarajevo, laže SIPA, ali ne laže Elmedin Konaković. Lažu mediji, laže Klix, laže Istraga, laže NAP, laže Slobodna Bosna. Samo ne laže Elmedin Konaković. Lažu kriminalci u Sky, ali samo, onda, kada pričaju o Elmedinu Konakoviću i finansiranju NiP-a
Imaju li kakvi generatori na maglu,da nam nasa vlast proizvede?