Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
strateski zagadjivac, 300 gofina necemo moci ocistiti sta je ta fabrika zagadila i pobila naroda
GIKIL sad ulazi na tržište, jer su Rusi uništili Azovstal u Mariupolju i Koksni kombinat u Avdijevki, proizvodnja u cijeloj EU je pogođena nestašicama.
Lukavac je zbog GIKILA jedan od najsmrdljivijih gradova u svijetu
Vala da je pameti svi bi tražili da se ovo čudo ugasi i uništi. Toliki si zagađivači da je to malo reći i teško opisati. Najbolje to znaju ljudi koji žive u krugu od 15 km od njih
Fabrika koja ispušta zrak sa aromom u Lukavcu
Bih ce iskoristiti taj kapacitet, ako to dozvole ameri
Ma jok neka gledaju moze li se to kako prodati haha
Treba trojka i ovo prodat, ugasit, zatvorit... nek ostanu samo ćevabdžinice od privrede.
Ovo ti je Bakir zatvarao, a ne trojka. Korumpirani idiote
Blokiranjem racuna nacionalnim strankama otvara se mogucnost medjunacionalnig dijaloga i izfradnje dvistruko vise crkva i dzamija koje se mogu grijati i koksom ako treba.
Sve nam tito ostavio i mi opet nista