Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal 'završi-ologa', fali sda-u kvalitetan kadar?
Bit ce zanimanja,ali nece biti radnika...
Nista tik toker i influencer? Slabo to nesto
Otvoreno u struci kada se nađem sa takvima kažem što mislim o tome. Nedavno sam vidio potpis ing. ekonomije.... Sramota za tehničke studije.
Ima li jos prodavacica ljubavi? Ja bih to sad sa zadovoljstvom radila.
Zasto imamo srednju skolu kada moze i KURS!!*!*?? Zanimanja se stimaju xd
njemacka žudi za asistentima njegovatelja
Engeneer - inžinjer - kakvim se endžinima bavi nutricionista
Necete vjerovati, ali ima da neko bude "prodavacica ljubavi" i "sluga". Heeej drzavo, mozes legalno registrovati slugu. Ne znam kako ih nije stid.
Diplomirani navijač? Samostalni nargilaš?
Sranje u bojama...to su hobiji.
InzEnjer se pise...
Izvedenica od engleske rijeci engineer, a cita se enginiær ist kao i na njemackom, na francuskom l'anzinjer. Nigdje "E ", ali ga nepismeni levati iskopase i ubacise u jezik.
nastavnici srpskog hrvatskog i bosanskog jezika. cuj tri nastavanika za jedan te isti jezik. bzs
vidim 3 profesora za bih, sr, i hr jezike, hocel sad 3 predmeta biti u skolama posebno za svaki?
Gdje ti zivis, pobogu? U svim kantonima mimo KS ili si nastavnik bosanskog ili jednog od dva preostala jezika. Kao da se sve vrijeme zove "nas jezik" ili BHS pa vi sad kao iznenada: Jaooo, oTkle sad ovo?!?! Ncc...
ma malo se puhno, halalite