Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnje kao za gradjansku i svaki covjek kao isto vrijedi u BiH. A mrze iz dna duse sve srpsko i hrvatsko. I onda ocekuju da dobiju gradjansku,dobiće ku*ac a izbiju oci
Ukoliko je tako znači da smo postali poput kurvats i smrda.. Dugo nsm je trebalo da vam se bar malo približimo po mržnji..
Plitak si
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Upamtimo riječi ovog velikog vođe. I za godinu dana pogledajmo statistiku putnika na ovoj liniji osuđenoj na veliki uspjeh, pa ćemo tada zaključiti je li bio u pravu ili nije.
Bas ce to biti dobro za obje drzave... provozat ce avion dva tri puta, rece da je ne isplativo, onda ce vlada na celu sa HDZ da nadje neke podsticaje koje ce uliti u air serbia i tako namaknuti koji dinar Vucicu, a za uzvrat dobit ce podrsku u cjepanju BiH...
Šta će ovaj žvaljavi terorista povezivati povežem mu majku sa kitom
A sta ce ovi proizvoditi u ercegovini za srbijicu - kamen???
Ni, u stara dobra vremena, kada je svakodnevno putovalo u Beograd, najmanje hiljadu ljudi, sto poslovnjaka, politicara i ostalih, jedva je Adria Airways punila mali Dash avion, par puta sedmicno😱😂a, koja ce to grupa korisnika usluga Air Srbije, placati avionsku kartu😱🤔Vucicu, pa ti ne Znas ni sta je poslovni plan, nego samo prosipas ublehe😱😂ti i Milorad, poslovnjaci, par ekselans😱😂
A sto ne poveza sa aerodromom Trebinje? Ah da, imaginarno ... Ne moze :D
Joj lazovcine MInhauzena. Jutros najavljuje smak svijeta maltene, a sad prica kako ce ova "u startu propala i nerentabilna aviolinija" napraviti uspjeh. Ko jos vjeruje u njegove lazi. Ja mislim i ona djeca sto su dodika prozvala lopovom ne vjeruju.
Halooo admin. Cotas li komentare. Sve samo SNS i uzp botovi. Mrdni guzovima
Ma boli njih k za sva ova pljuvanja i najgore uvrede. Oni zive od toga.
Ako je ovaj projekat u interesu obje drzave a jeste kao u vidu dobita PDV, u poslovnim i ekonomskim odnosima u turističkim odnosima itd, i ako je u interesu samih gradjana obje drzave,zasto da ne bude ovakvih projekata,kako napredovati i stvarati dobre odnose ako ne bude ovakvih i sličnih projekata.
Ne trebaju nam nikakve veze sa Srbijom. Povezujte se sa Rusijom tamo.
Nemoj se samo ti sa nama povezivati....okani nas se...
Bijo je potres oko Mostra nije ni cudo!!
ugasice se do zime linija
Unapredjujunse dalje odnosi kao i snažna ekonomska i privredna saradnja između Srbije i zemalja regiona
Razvija se dalja saradnja, čvrsti bilateralni odnosi između Srbije i Bih upravo zahvaljujući novoj avio liniji