Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
intervju sa 8==o dodikom o==8 http://youtu.be/yIgAyzHElIw
NAJNOVIJE VIJESTI: DODIK NAJAVLJUJE SMANJENJE NEZAPOSLENOSTI ZA 23 %. Kako saznajemo iz pouzdanih izvora, Dodikovi seizmolozi čuvaju informacije o razornom zemljotresu koji će pogoditi Banja Luku u narednih nekoliko sati. Dodik se obratio genocidasima sa divnom viješću, da će se nezaposlenost smanjiti za 23 % a pored toga smanjiće se i broj penzionera čime se očekuju velike uštede u budžetu genocidne tvorevine.
ma da li neko ovdje zbroji ove milione....svaka cas na ovolikoj gluposti sto ovaj nabroja,pa ovo ni njemacka nebi mogla iz finansirati....et ja sam bas nesto ne upucen u broj Bosanskih pravoslavaca koji zive u nasem manjem entitetu a,mislim da ih ima puno manje od 1-og miliona,pa kako oni to misle da finansiraju,ko da je neko budala da da tolike pare u jednu nestabilnu regiji gdje je ne zaposlenost veca od 50% a po svemu kao i do sada ovo je samo patka\"trla baba lan da joj prodje dan\"
hahahaha
takodje je u planu auto put kroz centralnu srbiju-Uzice-visegrad (od Visegrada jedan pravac prema Sokocu,a drugi pravac prema gacku i dole dalje prema Trebinjuu) Kao i izgradnja AERODROMA NA SOKOCU (koji bi trebao da zamjeni Sarajevski zbog magle,smoga i prenaseljenosti) kao i tunel za brze vozove kroz romaniju do sarajeva.......ovo treba realizovati,a ne samo graditi auto puteve u zapadnom dijelu RS,a istocni dioo zapostavilii.....................
Pa jasta cete nego kreditima da necete mozda svojim parama kojih ionako i nemate......penzionerima je najlakse uzeti ! SIKTER
Ovaj autoput je čista besmislica.Jednostavno nema dovoljno vozila koja bi saobraćala ovom dionicom niti ljudi u RS-u imaju para da plaćaju putarinu.Nije dovoljan dnevni prolazak 10-ak auta,2 kamiona 5 autobusa i 70-ak traktora pa da se isplati ovaj kvaziprojekat.
zasto se odmah ne objesis...svakako bezveze propadas sve vise i vise...jos se vise grijesis...krampo seljacka...trebo te je karadzic pomesti kao i tvoje zemljake...
ovim dzikanima pare trebaju za lobiranje po svijetu i podmicivanje kroz semu grade puteve jer nemaju drugog izvora
Gospodinu Dodiku predlazem da podigne kredit za izgradnju aerodroma u Trebinju, da ne moramo do Beograda da uzmemo avion za BL jer taj je let samo jedanput godisnje, kad avion JATa nije u kvaru. A voznja kroz dzihadsku Federaciju, to nema govora!
Ti izgleda mislis, svak ko ne vjeruje inteligentnom dimu je komunjara? Znaci rekao si nam da nisi vidio svijeta i da neznas nista. :D bravo :D
Jel to ti znas kako se speluje Egber...? da mozda ne obavljas svih pet vakata, komunjaro !
Vratiće se Valter
Srbin radi i Srpska se gradi, Bošnjak leži i od rada bježi, Gleda Džeka i sadaku čeka
BRAĆO VI ZNATE DA ĆEMO VAM MI POMOĆI KAO I DO SADA ŠTO SMO RADILI,PUSTAT CEMO VAM DA PREKO OVOG PDV-a HAPIŠETE KAO I DO SAD I PREKO OVIH POREZA.NEBRINITE,ZNATE DA MI POSTOJIMO ZAHVALJUJUCI VAMA,ZIVILA SANU,ZIVIO DB,ZIVILI NASI SERVI.