Jay Jurisich, brending guru
1
"Sarajevo je najpoznatiji bosanski brend"
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I da li je Asim otisao u Ameriku samo da bi intervjuisao nekog anonimusa? Asime sta je ovo?
Čovjek je mislio na brend ali u onom drugom smislu , tamnijem!
ma bjazi.........
joj cele,on je GAY..da nece paradu opet pravit u Sarajevu?Treba pozvat Zagreb i Beograd i zajedno ih u talu sve namarat,,zajedno sa lezbama..
Neko je izgotivio pedera... Kakvo lopovsko parazitsko crno sarajevo,sramota ga spominjat....
Jao Bošnja i komentara. Umrite u ljubomori. To nije izvirilo iz Bosne i nadje se ovdje pametan da komentarise.
Kako su samo ove muje napredne, za sve imaju kritiku, a zive u najsiromasnijoj europskoj zemlji.
Cinjenica da se palimo na ovakve stvari, dovoljno govori o situaciji kod nas. Ne zna se koja je vijest komicnija: ona u vezi rangiranja hercegovacke regije ili ova.
Ima dosta raje, studenata koji bi da se bave marketingom i sl. A ovo je jedan dobar intervju da se raja upozna koliko toliko o cemu se radi i kako to rade najbolji.
istina 100%! Dodao bih jos i Mostar (uglavno radi Starog Mosta) i to bi bilo to. Svijet nazalost zna samo za ova dva pojma u BiH a mozemo da ponudimo mnogo vise od ovoga (i to ne samo imena gradova)... :D
..malo sutra...cevap,ba,cevap...
Jay Jurisich - Đej Jurišić :)
ma joook, zenica je.
koja ekskluziva čovječe
jel to ovaj debiilko izmislio ime sarajevu????? koje glupost i na cemu se pare mlate...