Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj imat ce i konferencijsku vezu... vaaaoooo ko prije rata...
sine da minut razgovora bude 15 maraka prema bhtelecomu nema veze bitno je da postoji konkurencija i u tom segmentu
Nedo ti bog da uzmeš ovaj paket telemacha ! Internet i kablovska je ok, ali telefon je čista katarstrofa ! Lowbit rate ! Ništa ne razumiješ kada pričaš s nekim.
Šta će kolegica...
OVAJ TELEMACH JE NAJVEĆE SMEĆE OD DAVAOCA USLUGA. IMAM KABLOVSKU I INTERNET KOJE SU MI NEKI DAN ISKLJUČILI IAKO SVE REDOVNO PLAĆAM - OPRAVDANJE: \"KOLEGA ZABUNOM ISKLJUČIO\". MA UGLAVNOM SVE NESPOSOBNO I NEPROFESIONALNO. HVALA BOGU TU JE SADA LOGOSOFT PA PRELAZIM. INTERNET IM JE ODLIČAN.
valjda mislis SPORTCLUB! xD
vratite nam EUROSPORT !!!
ma prava si faca! sad si glavni lola u selu ha :)) ma rodila majka pametnicu svoju
\'\'funkcijonisu\'\'
husejne ajde duso draga nauci se prvo pisati pa nam se tek onda javi
Ma slušajte vi tamo, ako vam ja doDŽem!
Telemach je u zadnje vrijeme otpustio veliki broj radnika, pa cak radi se o tome da im je otisao i direktor komercijale, a i mnogo drugog kadra, stoga i ne cudi cinjenica da Telemach nije u mogucnosti da obezbjedi normalne servise. A sto se tice ovog VOIP-a, pa ovo su T3 telekom i Airaba imali prije brat bratu 4 godine, sve u svemu Telemach smeće.
Pričaju gluposti,kakvi vodeći u BiH, Svoje usluge pružaju u Sarajevu,Zenici i Tuzli pa nije to cijela BiH. :)
pametnije bi bilo da popravite signal nego sto uvodite te gluposti, ako nam ne funkcijonisu kanali kako treba kako ce tek ovo
Zaboravili ste reći da je sjedište u Beogradu i da se tamo slivaju silni novci Bosnaca i Hercegovaca
nisu u stanju da internet i kablovsku odrzavaju na zadovoljavajucem nivou a uvode i nove usluge. jos malo cim mi istekne ugovor otkazujem sve, a iz price mnogih drugih njihovih korisnika mogu isto zakljuciti, jedva cekaju da ih se rijese.
Zna se ko je vlasnik telemacha, to je SBB iz Kragujevca, dobio je lovu od Sorosha i krenuo sa poslom.