Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa mozda si ti upravu,ali su onda i drugi slali drugu vrstu pive na takmicenje,pa opet nisu bili u top 10 !! zavidan decko.... vazda sam gotivio tuzlansko pivo , dobro je. pozdrav iz sarajeva raji na jali :)
čestitke Tuzlacima, svaka čast:)
Zlo od piva
čestitam, uz primjedbu , da ste među 10 u svijetu čuo sam u jutarnjem programu od vaše radnice i ništa više... morate to medijski do maksimuma propratit, ovde se pije pan \"Bara\" a ne pije se tako kvalitetno pivo. mislim da bi prodaja porasla bar za 20 % vrlo brzo ukoliko bi narod znao o kakvoj kvaliteti se radi.
DA SU NA SVIJETU NAJGORA NASA BOSANSKOHERCEGOVACKA PIVA JA CU DA IH KONZUMIRAM,A STO SE TICE TUZLANSKOG PIVA NAMA GA BOLJEG U BIH PIO SAM I PIT CU GA UVIJEK. CESTITAM NA OSVOJENOJ NAGRADI U NJEMACKOJ.
koje mjesto je tacno osvojilo pivo ???
brawo !!! znala sam jer je najjbolje :D
Evo vam link: http://www.beer.trash.net/topten.php pa da vidite na driugoj listi gdje stoji Sarajevsko u svijetu....
Pa sigurno da je Tuzlanski mađu onima u vrhu.... samo što je naš svijet čudan pa trči da kupi Pan, Karlovačko, Jelen,Lav,... nevjerovatno. I jos se zali kako nema posla i plata ... hahahha
svaka cast
Najkiselije pivo na području ex-Yu .Možda netko voli , ja ne.
Iz Tuzle sam, ali ovo je najgluplja stvar koju sam procitao, ali ono se stvarno ne moze piti !
Hah mogu mislit tog zirija ccc boze sacuvaj....Ovo je neko deseto takmicenje,iz Tuzle sam i kazem vam da nema GOREG piva na svijetu !!!! Ljudi budimo realni
tuzlanski pilsner je klosarsko pivo za sirotinju...za jednu marku kupis limenku od litar, to klosari po parkovima piju...jedva sakupe pare da sta popiju..zato seljacima iz tuzle (zvornik, srebrenica, zepa...) to pivo i valja..ako treba daj im kanister za marku...a sto se tice seljadije iz krajine..kod njih je preminger svetinja..cuo sam da u cazinu od dva litra preminger 1KM... eto vam nekoliko primjera...al zato pametni znaju da je sarajevska(klip) najbolja...jednu cucnes ,i pocnes da se mislis kolko si popio...
Kakv veliki uspjeh kvaliteta piva . Sve iskrene cestitke za Tuzlansku pivaru puno uspjeha u buducem radu . Nemogu da razumijem BIH konzumatore Vode i Piva godisnje na uvoz mineralni pica potrosite 150 milijona a imate Svjeske Tesansku i Tuzlansku , Sarajevsku i vodu i pivo pa izvolite konzumirajte sto vise dabi se uposlilo vise radnika , menadjera trgovaca , komercanata . Sve su to povezani sistemi i jedan sistem vuce drugi pa treci pa cetvrti i.t.d.
Pa Bosna je razvalila: Tuzlansko 1. Sarajevsko 7. Nektar 20. Jos kad bi znali prodati...
Dobro, gorko ko što pivo treba da bude ako se pije iz staklene dobro, točeno dobro, ostalo 0 a nije ni Nektar loš