Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci, dobicemo jos dva kilometra?
Ako želite da vidite kako se ne trebaju pisati vijesti i da to pokažete studentima onda je ovo jedinstvena prilika. Ne mogu da vjerujem da se autor ove vijesti zajedno sa ilustracijom (foto) može nazvati novinarom. I za ovakvu vijest-način kako je napisana-neko plaća!!!!!!!!
halo novinari, koliko je velika ova dionica i kad pocinju radovi i kad je plan zavrsetka radova?
čestitke za domaće kompanije koje su dobile posao
Ima li gdje na netu informacija gdje i koliko je do sada uradjeno ? Hvana unaprijed
mrs bagro agitatorska, bo vas fahro u usta
for analiticar: 4,9 km I konacno ce nasi unuci moci proci cijelom dionicom autoputa od Ploca do Broda (ili vec gdje se gore spaja na Hrvatsku)
I nikšić je tu. došao malo bratu u posjetu jel.
C5
5C
raporedili su IMT (imali mene tu) i sada se moze poceti raditi HASVALT
fino potpisuje direktor autocesta-čovjek koji ne zna šta je asfalt. al zna kako se uhljebiti preko stranke. upropastio je preduzeće za 6 mjeseci