Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E vakat je vise i bilo
Nije ono ni loše bilo. Na onoj dionici je brzina ograničena na 60km/h a mnogi su ranije znali onda jurcati i preko 100km/h
Na tom mjestu je trebalo napraviti kružni tok i riješili bi sve.
Konacno.Ovo je u prelosem stanju.Nasi stabilizatori ovo zasluzuju
Može li se išta u državi normalno graditi a da nema problema oko imovinsko pravnih odnosa e svasta
svecano? i dva mjeseca? Discovery Channel Megastructures na aparatima
Auto mehaničari da dignu spomenik pored istog
Koja smo bijeda ... sanacija pržnog prelaza kao vijest ...
sta je ovdje otislo lafeta balans stangi krajnica - ne zna im se broj - desetinama miliona maraka.... al zato kad treba platit kaznu imas rok od 7 dana
amiiiiiiiiiiiin
Konacno
Jao jbt…vijest, sastanak, ugovor, odluka, projekat. U normalnim državama samo pukne preko noći bez pomena.
E steta stvarno... bas je bilo cool sa 2 km/h pregazit preko toga...
Šteta💪💪
Ma niste trebali…bolje je ostaviti trenutno stanje, da ljudi mogu testirati trap. 20 godina smo trpili, ma mozemo jos 20.
FALA KURCU
Kod nas je 90% pružnih prelaza u državi zrelo za napraviti da valja. Moraš smanjiti brzinu na 20 da bi prešao preko pruge jer inače dobro protreseš bubrege, a prva pomisao bude 'odoše mi ležajevi'. Jedan od najgorih pružnih prelaza koje ja poznajem se nalazi u Novom Gradu, na izlazu iz Novog prema Kostajnici.
Vrijeme je Svaki put gledam na iza da mi nije tocak otpao
kad god preletim preko ovih sina, morso sam ici servis