Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seratori najveci i lopovi. Postavili hejbet kamera po autoputu gdje su stavili ogranicenja. To samo kod bas u zemlji od basne ima. Koja je svrha autoputa ako ces voziti 90 na sat. Samo daj para. Ljudima masovno kazne dolaze
Nije 90 nego 120, plus 10 tolerancije, znaci 130. Brze i ne vozim nikad, ode potrosnja goriva u nebo. Jedino smeta babinim sinovima sa bijesnim autima
100% si u pravu. Postavili su ograničenja manja od 130km/h na pojedinim mjestima i popratno sa tim radare na ista ta mjesta. Svrha, cisto uzimanje para, nema veze sa sigurnošću u saobraćaju.
Za ovo bi trebalo imati najmanje taj tag uređaj. E sad, ja već 5 mjeseci, svaki put svratim da ga kupim i - nema! Tenderska procedura, padaju tenderi, znamo zašto. Ovo je velika sramota za Autoceste, kao i za BiH!
ja kupio prije 8 godina i predobra stvar. Dobijes 20% popusta, ne cekas na naplatnim i mozes uplatiti on line
Troše milijarde a nemaju tagova! Ne može veća bruka na svijet. Kako ih nije stid progovoriti a kamoli svako drugo dan plaćati članke na kliksu o njihovom uspjehu. NEMA KUPITI TAGOVA, DODIKOVI IH DIJELW DŽABE. I TAČKA!
A da uvedete vinjete? Koga boli k za tim napravama?
Bravo Forto!
Velika Srbija i dezertersko kopile i agent Srbije Forto.
Šta ću u Smrdiji
Eto radi turista, kakav turizam u Srbiju da se ide.
I prošle godine s rekli da će s HR biti do kraja godine. Dajte malo to ubrzajte za turistički sezonu.
Mjesecima pokusavam kupiti hebeni Tag ali nema…kada ce biti ne znaju!
Pocetak srpskog sveta.....veseli se srpski rode😎
Наравно, чим будеш купио таг и прошао кроз прву наплатну рампу без чекања одмах ујутро нећеш отићи у џамију већ у цркву на литургију. Како смо само мудри. Зато никако не купује већ стани у ред за путарину.
lijepo je al druze nama treba za Hrvatsku,Sloveniu,Italiu u Srbiju nisam isao zadnje 3 g a i necu,ja isao da ostavim pare oni mene toliko na granici izvrnuli dzaba me drzali 3 h
Prvo ratni zločinci da se isporuče pa sve ostalo
Tako ste se hvalili i da će se moći u BiH koristiti jedinstveni, kad ono moraš stati na naplatnim kućicama da potpišeš papire u RS-u i da im predaš živ keš, ništa kartice, aplikacije ni računi….
Ako bude kao i u BiH između entiteta (jedan tag i 4 računa) onda je beskorisno.
Vrh. Taman tamo gdje ne idemo. Sto nema sa hr?
To vi ne idete. Mi iz Republike Srpske idemo često a i oni dolaze ovamo. Tako ovo je super bar sto se nas tiče.
Sto ne ostanes u matici , vi iz manjeg BiH entiteta.