Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bus UH, bolje su izgleda i one srbijanske krntije od ovih. @ Jašta nego su bolje. jes da su lose uradzeni imaju los lim ono najvazniji je kvalitetno Motor MAN, mjenjac VOITH.
Vise o autobusima na bhbus.net
i onda kad se pokvari nigdje dijelova,nigdje servisa,pa kod dzeme majstora u garazu XYCO JE GAY
Idi Majo pravi pitu.
joj kad zenicani to svakodnevno uprde...mores mislit, krenu na posao i stanu prditi po autobusu. OMG
I odjeća! Ne smijemo se više ni rukovati. Sve frcaju varnice od statike.
Dobri su Kinezi, sve u kući od elektronike i uređaja vam je iz Kine.
hahahaha evo jos jedna bruka.. trebalo im je od 2007 (tad najavljeno) da kupe deset autobusa... al danas scene meni u skoli... u prvoj gimnazijiprof. matematike prica nesto (a otvoreni prozori bili) i prica ona kad napolju svira nesto ori.. kad ono novi autobusi :D
UH, bolje su izgleda i one srbijanske krntije od ovih.
Kinesko smece!!!