Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
82 % zene 8 % muskarci 90% ukupno Nova matematika ???
potpisujem!!!
Napravili ljudi i miloklize raznih velicina i oblika...moRete sad komotno mutirati u zene. Koji cete nam?
šta sam se ženio koji milokliz, treba još da usisavam pokući.
nisi ni ti podugo dobre belegije primila ocito... seksaj se malo vise - dobro dodje...
Sta vi majmuni pisete po ovim portalima,em ste nepismeni em ste nesposobni! Sta bolan sta bi trebalo,jel to ni guzice ne znate oprat sami? Jel vam mamica mora guzove od gov.ana sapirati?? Budale ste itekako,ko vas ne zna zamijeniti?? Papak licno ja te tucem u svakom zivotnom polju,a garantujem da nijedan od vas mekusaca ne bi izdrzao ni dana na mom radnom mjestu! Postovanje se zasluzuje a ne dobija na poklon,ne brukajte prave muskarce zbog vas manjine nesposobne i neobrazovane!
MUskarci znaju itekako zamjeniti zenske poslove, ali zene nepostuju muskarce, i neznaju zamjeniti muske poslove. Uostalom nebaljezgajte i vise postovanja prema muskarcima. ok.
Znaju samo se budale prave!
još gumeni od velikog crcna i da nam ga z.a.b.i.j.u u b.u.lj.u
a šta bi trebalo ?