Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko neće pročitati članak ali će imati bar 50 komentara :) Vidim na početku se spominje neka hemija. Ja sam iz tog imao 2. Znači ništa.
jeste dosadni s ovim glupim clancima o sexu, postali ste ko oni teen casopisi tipa \"Ok!\", \"Bravo Girl\" i slicno
J e b e m kao š i p t a r iz njemačkih p o r n i ć a !
ja glupog clanka boze dragi....redakcijo sa-x fali li vam maste da vam napisem jedan dobar clanak?!...ovo ja za teen...cekaj mozda je ovo predvidjeno za tinejdzere...ok..slazem se...
da ne smrdi liz\'o bih k\'o sladoled :D
OTKRIO.
Ja volim kad mi ga neko metne u stau
E s ovom nisam :((( laku noc :(
@ja potpisijem i sama sam takva :))
ja sam savrsen partner.
... je čist i uredan... što ga nesto nema na portalu?
Ove tekstove kao da bira onaj krele \"modni guru\", kako li se već zove...
nije, nego ona sto sada posle mene hoda kao jon vejn, onako hlabavo, naviknuto, uhodano
dok sam je razvaljivao, uzivala je sigurno inace nebi dala. a to sto hoda malo drugacije posle mene, sta ces tako joj grah pao :D
pa da nije uzivala, nebi dala svake noci
Moja kcer mi kaze da sam odlican u krevetu a i ja za nju mislim da je ziva varta. Mislim da bi moja zena bila ponosna da je nisam ubio.