Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci, zene gotive sijede smrdljive cvikerase sa oziljcima koji gaje cvijece? interesantno, vrlo interesantno
Odavno gluplji clanak nisam procitala...
Evo procitah sve komentare :) i predlazem svima da ne citaju samo podnaslove, nego i ono sto pise ispod istih, jer se ovako samo provaljujete, a ima nekoliko i dobrih komentara na osnovu kojh se vidi da je komentator procitao cijeli tekst.
sve navedeno mi se prosto gadi, kakv znoj, kakve naočale...članak totalni out!!!
Hm... Sve nabrojane stvari su individualne, osim znoja... Zašto nas nečiji prirodni miris privuče a neki ne, eee to su fluidi :D
top lista: sean connery,Miso -Ana Nikolic,George Clooney..to je to....
Nemas pojma koliko grijesis.Samo nek su dobra kola,glava nek je ko u vola.
sta zene seksualno privlaci? sigurno ne ovi nasi kockastih glava i pokvarenih zuba !!!!!
ovo je vazilo za tamo evropske malo , metropolske zene ne vazi ovo za nase hohlstaplerke !
Prepoznah se u ovoj analizi:)...
Hajde malo se spusti na zemlju,ne znam da li postoje dvojica muskaraca na svijetu koji zadovoljavaju te kriterije.Normalno je da su vam svi OK muskarci kreteni zato sto vam kriteriji probijaju mlijecni put.
Ma to za cvike se slazem potpuno. Sve trebe odljepe kad im udjes u krevet s naocarama za varenje. A sto se tice bastovannstva nije isto jel gajis travu fikus il ljubicice. Samo sto stvari nisu ljepo precizirane. I da se vratimo logici. Sijeda kosa je naravno privlacnija kada je izbor Sijeda kosa ili bez kose at all.
Mozda ovo vrijedi za neki drugi mentalitet, ali nisam siguran da li vazi za ovaj nas....mi smo ipak malo drugaciji..kod nas recimo nema razlike u \"stilu\" izrazavanja izmedju zena i muskaraca...zene podjednako koriste tipicno musko izrazavnje, sto nasim curama i zenama taje taj neki \"originalan\" balkanski oblik \"njeznosti i elegancije\"...bez obzira so ih vecina ima tijelo ko avion ;) Samim tim nasim zenama i curama romanticni tipovi sto zalijevaju cvijece nisu interesanti, ali bi im tom logikom trebali bit intersantni oni znojavi, s oziljcima i zavodljivim mirsom znoja... \" a vol\'la sam ga , staremi!\".. naravno, nisu sve iste, fala Bogu....:)
Zaboravili ste : široka ramena, snažne ruke, definisane trbušnjake, lijepe zube, osmijeh, oči, jaku vilicu, dobro građene noge, čvrstu guzu, visinu, šarm, smisao za humor, karakter, samopouzdanje, ambicioznost, manire, inteligenciju, i naravno, velik penis. I bilo bi lijepo da Sarajevo X uvede rubriku \"Ljepotani\" u kojoj bi bili ovavi primjerci muškog roda. Inače se dobija dojam da se muškarci pale na sexy, sisate i dugonoge manekenke bujne kose i punih usana (što je narano istina) dok nas žene uzbuđuju pivski trbusi, podrigivanje uz utakmice i bubuljičavi cvikati papučari koji zalijevaju svoje bijedne kaktuse. Daleko od istine.
Znaci, nijedna od ovih 5 stvari nije tacna!!!!
Samo debela toljaga.
@commi: de nam pukni pricu koja se krije iza toga oziljka:)))))) zapali publiku na Sax-u:) BNP od BiH bi bio najveci na svijetumm kad bi se ovi nasi kocijasi po Sax-u racunali u radnu snagu drzave:)