Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U zadnje vrijeme svi strucnjaci u pm
@gooUser1586364331 hahahahahahahahaa Hvala,bas me nasmija.
yebo ne yebo, godine k prolaze
ne dozvoli sudbo kleta suva kurza da idem na nebo
Ko zna kakva smo cuda propustili cekajući da se cuda dogode? Znam da ne znas, tek ja ne znam, ali od tvog i mog neznanja, ako se udruze, moglo bi nastati cudo. Pazi, jesen je, a jesen ne prasta. Molim te, ne brkaj strast i cudo, strast je cudo dok se ne dogodi, a cudo je cudo i kada prodje......laka ti noc cudo moje.
💋💚🧚‍♀️🐉💚💋
Trka baba lan frustriranih 50godišnjaka koji meda ne mogu naspram 20godišnjaka i nakon ikakvog seksa treba im 20 dana da se oporave :-)
Dobar je kad imas sta k....
Sto me nasmija...
Mnogi u ovim godinama prevare partnera jer im je teško zamisliti da ne spavaju ni sa kim drugim do kraja života.--Ne spavam ni sa zenom,kamoli sa nekom drugom,istjerala me u drugu sobu-hrcem
Dobro, ima Tracy 60 godina, a dobro izgleda, tako da je moguće da je svoja iskustva podijelila s čitaocima koji više čitaju o seksu nego što ga praktikuju - valjda hoće da budu 100% spremni prije nego što dožive "ono pravo". U tom prođe život.
U jednoj zemlji kazu mora se dati obostrani usmeni pristanak na seks prije samog seksa, inace je silovanje. Spontanosti vise nema, sve je postalo formalizovano pa i to. Jos samo treba/fali ovjera kod notara prije seksa.
Da je ruka turpija bio bi ko igla
@gooUser1585896984 🤗😁😂😂😂e jesi kralj😆🤗😂😂😂najbolji komentar sto je napisan.. Oplakah😆😂😂😂😂😂
Nemam sex, osim sto me sef k*ra