Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat, kakve su ovo maratonske mačke, ganjaju se bez prestanka i odmah se šaketaju.😮 Naše lokalne puno diskutuju, verbalno zaprijete i to je to. Rijetko šape lete naokolo.
Kakve su to barabe al šta da se radi kad im stoji.
Zadihala se
Usi povuku u nazad, ali eto.
Ovako se i ja zadišem kada bježim :)
samo James Bond ovoliko trci
@pingwillson sigurno je bila ona stara camera i nije mogla zadnjim nogama ni stati kako treba od tezine oko vrata,nije ovo 2024 godina da nekoliko grama ima i 2-3 centa..
Ostala je zakacena za auspuh Forda.
Kako se kuci vrati....boze... A sto se tice ogrlica one imaju sigurnosnu kopcu koja se sama otkopca ako negdje zapne i pod jakim potezom ako ce neko povuci macku za ogrlicu..tako da je to bezbjedno za macke.. jest da ih macke izgube sad pa sad...znaci zakace se negdje.. ali nisu skupe.. po 2 KM se mogu naci, a imaju zvonce pa ptice cuju macku kad im se prisunja...
Nisam bolji video pogledao, ima godinu sigurno. Ne zezam, ozbiljno mislim! Svaka cast Klixe, ovo je odmor.
mačke sa Alipašina 🤣
beli grom je stigao , da li vidis kako prasinu sad je digao.....
U moj kvart je jedan komšija doveo jednog mačora sa sela jer je bio neuhranjen. Uglavnom, mačak nije htio da bude stalno u kući pa uglavnom luta po kvartu i traži belaja, vazda se svađa i bije i vazda je pun ožiljaka i rana. Ali se u zadnje vrijeme smirio. Valjda mu dosadilo i vidi da nije baš ni pametno sa svakim se mlatiti. Svaki dan dođe do mene po komad mesa i odspava u avliji jer vidi da mu je tu sigurno.
Moja čim izađe, mačak je okine. Zaista je dobra mačka. Zato joj više ne dam da izlazi.
KAKVA BUDALA