Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bihac 12 Kiseljak 10 Bjeljina 8
Evo otpisase Skenderiju a ostadose neke koje niko nije pominjao... Mozda pobjednik televotinga bude i ukupni pobjednik?
Joj sam sam bacio drkicu na ovu Snežana Prorok, a mislim da cu jos jednom iz.drk.at i na ovu Ana Marija Jurišić al malo kasnije
ja bi\' bolje iskopo na vlakovu.. :D fuj
Sandra Skenderija definitivno jedina koja je zasluzila lentu!!a vi drage djevojke bolje idite kuci mamama i tatama perite sudje i cistite po kuci i gledajte da sto manje izlazite da vas svijet vidi. Sto se tiče AnaMarije pametnije joj je da se drzi tajke i farbanja i poliranja auta i nabaci lentu i paradira pokraj njih. ili u krajnjem slucaju uvijek stoji ponuda da mi po njivi dodje vadit krompir , a i ostalim curama nudim isti posao. ima dosta duluma....dajte ljudi pa stvarno zar bi gubili vrijeme i novac pozivajuci ove brojeve, jer toga definitivno niti jedna nije vrijedna osim ove Sandre!!
vlentina dje su ti si.se :S
amina je najlepsa definitivno :$
Aleksandra Jugović AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Danas sam gledao predstavljanje svih djevojaka gdje se svaka ponaosob mogla predstaviti. Ne znam, meni je sve to uvijek nekako vjestacki izgledalo, stoje u nekim pozama, masu rukama, kese se, rade trepavice i obrve i nekako ti zgadi dojam. Ne bih nikoga isticao ali ima njih koje ipak bolje znaju izrecitirati ono sto su stavile na papir od nekih ostalih. A glasanje je stvar ukusa - sutra kad izaberu miss svijeta neko ce reci ma nije cemu ljepsa je ta i ta, ali valja izabrati jednu od njih 100 ili 200 ili sta ja znam koliko ih ima. A nije lako ni medju ovih 23, nije da imam 15 favorita ali njih 4-5 imam.
joj sto volim ove velike jebace sto iz dana u dan cuce ovdje na portalima, dok gube zube i kosu, a najbijaju kile i komplekse, kad krenu da komentarisu i daju svoje ocjene o tome kakva je koja, ima li dobro dupe, sise, kako se nasminkala i td. kad ste frajeri, nadjite sebi bolje. ili jos bolje, stavite svoje slike tu pa da vas vidimo, malo osmekamo i prokomentarisemo butine, stomake, licnu higijenu... boli me neka stvar za izbor miss bih, ali dosta vala i vas!
Zasto sve imaju objesene grudi
djeco obucite se Bog dao ljepotu sejtan uzeo pamet
Elma Muminović i Ana Marija Jurišić , jedine dvije koje su i lijepe i zgodne . ovo ostalo omg..
Da, da. bravo na prethodnim komentarima, sandra skenderija je i meni najljepsa, jos da pobijedi u sta cisto sumnjam. opet cemo mi poslat neku koja nije vidjela ni L od ljepote
OJ, BRATE MILI! CUJ, NIKAD LJEPSI IZBOR DJEVOJAKA, STO NEKO NAPISA. NE PRATIM OVO, ALI KAKVE SU ONDA PRIJE BILE AKO JE OVO JEDAN OD NAJBOLJIH IZBORA? JEDINA KOJA IOLE VRIJEDI JE OVA SANDRA SKENDERIJA IZ LAKTASA!