Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konjine jedne,oni sa sada sliku promjenili.Jucer je bila slika Singapore-à.Zato sam i reagovao.Naravno da je ovo sada korektna slika. Ali prije moga posta 6-7 seljaka nisu primjetili da je slika pogresna. Glupi bosanci,hercegovci,srbi,hrvati,muslimani,cigani.....i svi ostali koji zive u balkanskom mraku!
ne za maleziju netreba viza, ako se misli ostati do 3 mjeseca, inace sam bio u mogucnosti da posjetim KL i nema na svijetu uredjenijeg i ljepseg grada. BTW poredim npr sa Parizom koji mu nije ni do koljena, te rimom, frankfurtom i ovim sto sam vidio. Pravo je jeftino bilo kad sam ja bio 2001 i ako Bog da opet cu posjetiti. Toplo preporucujem. U januaru 42 C. :-)
Nažalost treba i za Maleziju :-(
Za Maleziju ne treba viza ;)
zemlja moje mladosti i divnih uspomena. Ja sam jedan od onih koji su i dan danas vezani za Maleziju poslom i jedan od sretnika koji je svake godine bar jednom u KL-u! Nekaže da se ne ode i na Tioman ili Pulau Pinang preko vikenda :)
ne kaze se meninggal, bodoh, bahlul,bangang,bingai,begong, nego TINGGAL.
Odakle u Sungapuru tornjevi heheh Ti si Glup majmune jedan...
istina....prelijepa zemlja....ja zivim evo vec godinu dana u KL....i ovo nije singapur ovo je Kuala Lumpur ako nista mogao si prepoznati po ovim tornjevima.....Ko god dodze nece se pokajati :)
OOoo singapurac,svaka cast. Inace dva tornja u pozadini- Petronas
imalo normalan covjek, da ne kazem pismen vidi dva tornja simbol Kuala Lumpura a ti se provaljujes da je ovo slika Singapura xD
kakav singapur ma.mlaze jedan... mislim da je slikano sa Istana hotela.? KL je paradis za svakoga, zelim ponovo tamo,sto prije... a ti @tito drzi se svoje selendre, laktasa...na ja...
evo sad ce bez viznirezim pa bujrum hajte
I da je jos ko skontao da je na slici Singapore à ne Kuala Lumpur.......majko moja glupana i nepismenih novinara i citatelja..... Bosno moja.........living in the fucking dark!
Pa idi u krscanske zemlje ha ja.
I isto tako zemlja islamskog fundamentalizma i netolerancije prema krscanima , hindusima i drugim vjerama .