Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRUKA ZA BiH posljednji u regiji sramota.
Razlika bukvalno u 1-2 zemlje izmedju BiH i ostalih zemalja, kakva tacno bruka?
Šiptari mafijaši bolji od nas bošnja. SRAMOTA!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nismo mi naprednovali, nego su drugi nazadovali
Ovi ispod 40 sve Ruski saveznici hehehe hehehe
Kad bi nam samo "bratske " zemlje u koje se prosječni bosnjo sa bradicom kune (Iran, Saudijska Arabija, Pakistan, Irak, Katar...) ukinule vize, bili bi bolji od Srbije. Ali ti bosnjo i dalje vjeruj kako ti oni sa bradama koji hodaju po Ilidzi žele dobro
Kada smo imali bezvizni režim sa Iranom i Pakistanom (negdje 1998.) nismo ga mogli imati sa evropskim zemljama dijelom i zbog toga.
Cilj nam je prestici Albaniju na spisku.
Doku na napretku od 4 mjesta jer su nam naki arapi dozvolili da im dodjemo a da nam ne traze vize. Niko ozbiljan nas ni pogledo nije
Ma najjaci je americki kad ga vide druga prica, nije samo bitno gdje mozes ici nego koliko i drzava stoji iza svojih drzavljana. Nas BH je sasvim solidan.
Dodik uspijeva u svojoj nakani derogiranja BiH. Sramota je da je jedna genocidna Srbija bolje kotira od BiH.
Srbija ima dva pasoša kako to 😂😂
Uglavnom zadnji na Balkanu,uključujući i Albaniju.Gdje prije trideset godina,magarac bio osnovno prevozno sredstvo,a mi proizvodili VW u TAS-u.Dobro nas je neko natakario,Nikaragva i Tonga imaju jači pasos.
Treba nam viza za Izrailj a ne treba za Palestinu
letili ste svi da uzmete njihove pasose! Ali vi nikad necete biti njemci ili svedjani sa imenima ic vic itd! Necudi se kad te nestane ! Ljudi trazite Duplo drzavljanstvo sto prije ili predjite na bosansko samo to more nas spasiti od novi sukoba
Pasos je samo papir da mozes putovati, ko ima drzavljanstvo moze u svako doba izvaditi pasos
treba se zalagati da njemcima uvedu vize za SAD k UK jel njemci i francuzi djele teroristima Islamistima pasose
Posljednji u regionu, ako izuzmemo Kosovo jer oni su svakako specificni, ali kada rijese svoj status sigurno ce biti spred nas. Zasto? Pa zato sto je nama jos uvijek 'nacionalno' pitanje vaznije od borbe protiv kriminala, korupcije, terorizma. I onda se cudimo sto svi koji mogu uzimaju pasose drzava koje nisu u rangu Naurua, Kiribatija, Solomonskih otoka i drugih svjetskih sila.
Od zemalja koje su nama bitne mozes putovati u svaku bez vize izuzev UK, Irske, USA, Australije i Kanade, a za zadnje tri skoro svima treba viza.
Ne treba Hrvatima i Slovencima.
To je zato što je onaj stari lisac Konaković organizovao koketiranje sa diplomatima radi ukidanja viza za Argentinu i Ujedinjene Arapske Emirate 🤣