Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podjednako udaljen od Praga, Berlina, Rima i Pariza sa odstupanjem od +- 500 km. Barem pogledajte na kartu prije nego sto to napisete.
Ako se odlučite da proširite članak, mogu vam poslati prelijepe fotografije Strazbura iz prave šetnje koje će mnoge potaći da posjete ovaj grad...
Bas fino, svidja mi se... i sta kazete, kako se moze preseliti tamo?
Molim vas da prepravite vaš navod o katedrali \"Notre Dame (Naša Gospa) čije se kupole izdižu visoko iznad svih ostalih građevina u okruženju\" - naime ako ste pod \"kupole\" mislili na tornjeve katedrale - postoji samo jedan toranj (kao što se i vidi na vašim slikama), drugi nikad nije ni sagradjen, po čemu je Cathédrale Notre-Dame-de-Strasbourg i poznata u svijetu, podatak koji je zabrinjavajuće odsutan iz vašeg članka.
prelijep grad,najljepsi u kojem sam bio!
Jake šetnje samo 2 slike. ccc