Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednom sam na letu imao sva tri znaka; cula se vibracija i otpadne motor,posada ko posada,smiruju nas al vidimo da nije to to,i nakon pola sata avion se srusi,svi smo poginuli.
Tebi je jarane potrebna hitna doza optimizma. Previše gledaš horor filmove, ili još gore, konstantno pratiš politiku i političare iz regije.
a letio sam nekad, letio i ja ...
Ako shvatimo iz ova tri znaka da nesto nije uredu dok letimo,sta da uradimo?Iskocimo iz aviona ili nesto drugo,nije bas dovrsen clanak.
Fakat KLIX-e sta je sa vama, vama je izgleda primarni cilj davati ljudima dramaticne novosti i slicno. Nije samo ova objava vec svaka treca objava je neka drama gdje sve postaje apokalipticno. Jako puno novosti koje objavite su preradjene da izgledaju dramaticnije neko sto i jesu u stvarnosti.
Ako popustite u gaće to isto znači da nešto nije u redu
jedan te isti tekst obavljuju svaka dva mjeseca. Provaljeni ste hadalji
Niđe veze
Nisam nikad letio.
Selam Haso😂
4. avion pod vodom