Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hiljade godina ljudskog iskustva sigurno su pouzdanije od laprdanja nekakvih kvazi-naučnika i njihovih traljavih \'opita\'. Hajd prestanite stvarno više objavljivati gluposti, fakat se srozavate iz dana u dan...
Ako nije vjerovat tim istrazivanjima, zasto onda vjerovat ovom u clanku iz Huffington Posta. Ako ista moze dovest holesterol u ravnotezu to su onda prirodne namirnice, iako je poznato da regulacija povisenog holesterola ne zavisi samo od ishrane, vec je ukljucena i genetika, zivotni stil, psihicki faktori i ostalo. Znaci, koliko god se neko hranio zdravo ako vodi \'\'neuredan zivot\'\' sve pada u vodu.