Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo snimajte i ne dajte da se zaboravi koliko je zivota izgubljeno i kakve zvijeri su nas ubijale
@LeopardiDobroGore Ne nismo kao vi, nije postajao plan na najvisem nivou politickog i vojnog rukovodstva o sprovedbi etnickog ciscenja, masovnih zlocinja silovanja, ubijana i genocida. O cemu uostalom imamo i presude medjunardnih sudova. Tako da za vijeke vjekova ce se ostati zapisana istina o nasoj pravednoj borbi i vasem zlocinu.
Bio je i uvijek bice simbol nase Grbavice !
Otišao si Đilda ostala je tuga...
Bravo!
Bio mi je skolski drug. Rahmet mu dusi, steta sto su navijaci Zelje izgubili jednog takvog lidera, covjeka, ljudinu. Rahmet mu dusi. Pitar!
Jedan od sarajevskih jalijasa, fakina. Kao djeca smo bjezali i sakrivali se kad bi se on negdje u blizini pojavio. Inace bio dusa od covjeka, spuc'o bi te sakom cisto onako, fazona radi. Eto, takvi su prvi krenuli u odbranu Sarajeva, da organizuju rat.
mislim da Djilda zasluzuje malo bolji film od ovoga, mozda i igrani, a ne dokumentarac bas sa svakim, uz duzno postovanje prema svima.
Dževad Begić Đilda legenda
Srbochetnicka picketina gz ubila
Ramet duši od Pitara!
To je pravi pitar. Sjecamo se naših legendi. RIP
Ubili ljude i dalje to zele,i onda meni dodje Kona i Forti da mi kaze kako treba sa njima fino. Jedino fino je kad kleknu na koljema i zamole oprost,mada i tad necu opostiti ali prihvatit cu!!!
Komentari rade???
rahmet ti dusi gazijo
Velik čovijek, svaka čast, legendo.💪👍