Komentari (479)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super ste sto brze pocnite
da udem
svaka vam čast
lepo
Happy New Year!!!!
Bota je pobijednik
ja sam mislio da ce luka pobjediti jer je bio moj favorit,ali eto i boto je bio isto dobar,ali ne kao luka,ali ujedno i boto mi je bio favorit.puno pozdrava.voli vas imran....
bota je pobjedik Big mama house 2 pozdrav svima!!!
BOTA JE POBIJEDNIK .ZASLUŽIO JE KENO BOTA ŽENSKAROŠ,SURVIVOR NAJBOLJE JE DA POBIJEDI ACA.BBBBBBBOOOOOOOOTTTTTTTTTTTAAAAAAAA JEEEEEEEEE PPPOOOOOOOBBBBBBBBBBBIIIIIIJJJJJJEEEEEDDDDDDDDDNIIIIKKKKKK!!!!
---BOTA JE POBIJEDNIK VELIKO SRANJE!!!!!
fedxbfghrjwesrjhthgvhn bota je pobijednik
keno će pobjediti u još ne viđenom showu
adela i bane super par
adela i bane super par
ovo je najgori show na svijetu stvarno niđe veze jedva cekam da se zavrsi ovaj bezobrazluk ukućani su katastrofa. . .mislilm stvarno niđe veze zove se BIG MAMA a mame ni na mapi ubuduce kad budete radili show bar radite kako treba. . . .