Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kultna :O kako se vere na drvo i maslac reklamria. šta je tu kultno jebote
Šejtane jedan gdje si se uzvero?
Klixe, nije u 'slastičarnoj' već u 'slastičarni'.
U Bosni ne mozes bit dobar dok ne umres. Nema veze koliko si dobar dok si ziv, to se tek pocme da pika kad umres.
Alija Izetbegovic je umro davno ali i danas vecina nema lijepo mišljenje o njemu . Klixovci vole da kritikuju oko Bosne i gotive zapad što im je Dayton nametnu
Rip momci! Obojca su bili posebni, Zan je imao poseban glas... Uvijek mi je zvucao aristokratski ❤️
Ima jos dobrih starih glumaca, a prije svega ljudi koji su jos uvijek zivi. Pa obidjite ih malo, vidite kako zive, treba li im nesto. Ako nista malo publiciteta umjesto sto dajete ovim tzv influenserima..
upravo, obilazite dok su zivi, ne zelimo tik tokere, sponzoruse, papke sa parama i influensere (sve gadnija od gadnije rijeci)
Mnogo sam voljela ovu reklamu. Rip obojici
Najljepša reklama, baš dobar marketinški potez. Često su je puštali na Federalnoj TV, bila je pravi hit. Završi se dnevnik, pa ide red reklama, među njima i ova, pa onda epizoda Vize za budućnost... lijepo i bezbrižno djetinjstvo :) Nažalost, ova dvojica velikana više nisu među nama, ali ostao je njihov neizbrisiv trag, i kroz ovo malo remek-djelo, ali i kroz druge kapitalne stvari koje su uradili za života. Hvala vam, nećemo vas zaboraviti!