Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem ove clanke vezane za pitanja iz Milijunasa.
Hvala Bogu da i njih objavljuju, zar oni nisu bolji od Harisa i Meline Džinović? Samo kad bi još potrošili 30 sekundi truda i preveli članak na bosanski, bilo bi top.
Pitajte onog profesora sveznalicu zna li odgovor i na ovo pitanje, pa neka vam objasni i nadugo i nasiroko
Ukrajina i rusija
Nisam vješt al nekako mi ide pid A
Na osnovu ponudjenih odgovora dao bi tacan odgovor zahvaljujući logici. Da li bih znao bez ponudjenih odgovora? Ne...
Pogledajte kviz IQRE ✨
Ja se uvijek oslanjam na mog prijatelja koji se zove Google
Dobro pitanje
Milijunaš, na kom je to kanalu pa ga ovoliko spominju?!??!?! Zašto se ovoliko ne spominje kviz koji vode momci iz helemnejse?!?!? Prodane duše!!!
@Glas Razuma Zašto da prevode na bosanski? Da i Sejdo može razumjeti! Hahahahahaha!!
Ja, i?
Samo iz vjeronauke bismo znali. Na ulici zaustavljaju neku djecu i pitaju da nabroje gradove iz Srbije, kaze jedan Banja Luka.
Užas! Al zato illmihal sipaju iz rukava kao i "Vjerujem u boga, oca svemogućega, stvoritelja neba i zemlje. I u Isusa Krista, sina njegova jedinoga, gospodina našega, koji je začet po duhu svetom, rođen od Marije Djevice, mučen pod Poncijem Pilatom bla bla bla
ezpz ime rijeke vuče na Španski/Portugalski
Dobar nam ovaj kviz i svi programi na strannim tv kanalima, sve je to nase.
Znao bih. Geografija iz petog razreda osnovne škole. Hvala nastavniku K.E.
Ne laži, ružno je.
nnc brt moj