Komentari (391)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je smrdi,teško istini u oci pogledat,ha???
Istina je bolna
Nije ni vazno koliko je srba to pogledalo ...vazno je samo da je prikazano realno ratno stanje....sram da ih bude ...smrde jedne !!!!
Ja sam pogledala film i zaista je težak za gledanje, iskreno, mislila sam da ću nakon prvih 10 min izaći van! Težak je jer znamo da su mnoge žene to proživjele, a teško je i zamisliti da ti se nešto takvo moglo dogoditi. Ko jos nije pogledao film, moze ga ovdje pogledati @ inthelandofbloodhoney.blogspot.com
Za neupucene Srbija je dobila danas status kandidata za pristup E.U. A šta se to sa vama dogadja , sudeći po vašim komentarima vi ste ostali u 19. veku Srbin iz Vojvodine , .
Većina vas je poremećena i u sebi ima toliko mržnje. Možete odmah pogledati klip o dani škrbi koja je ubila čovjeka prije par dana ili samo prikriva muža koji je već poznati ubojica.Ona se proglašava ateistom, tako da, dragi moji, nije to nikakvo mjerilo za kvalitet čovjeka.Nikakva nacionalnost ili vjeroispovijest.Je li vama normalno da su škole podijeljene, da djecu koja su rat vidjela samo na tv-u, roditelji uče koga mrziti i zašto.Kao da niste svjesni da se to događalo, taj prokleti rat, i srbima i bošnjacima i hrvatima.Svi su ginuli. Je li sad cijeli narod kriv zbog naredbi pojedinih praznoglavaca i diktatora.Ne znam ima li šta gore od čitanja ovih komentara punih mržnje.Ne možete na youtube otići, na neku pjesmu o jugi ili ljepotama ove zemlje a da ne vidite koliko smo mi svi puni mržnje.Ove riječi su iz vaših glava tako da ste gori od nekih koje vi blatite.S ovakvim razmišljanjima možete postići samo jednu stvar- novi rat.Pozdrav iz Sarajeva.
http://www.glassrpske.com/kultura/film/Kusturicu-zabranio-visi-stepen-demokratije/lat/71788.html
Kad film pogledate onda nesto komentarisite..a do tad \"ljepsi\" ste kad sutite..........nego ovako samo pokazujete jos vise kako ste nepisnemi i kako vam je kultura izrazavanja spala na dno.. Svijet vas ne voli, toga ste svjesni, pogledajte sta Poljaci o vama pricaju, pa evo i do Amerike vase gadosti i pakosti su stigle! Zaista, sad sam samo potvrdila da stveno nemate ama bas ni grama kulture.
Moze se konstatovati da je hrabro od tih 12 sto je bilo na premijeri uprkos svemu.
iam jedan prijedlog:)) nas, vas i ove trece treba ograditi ...napraviti puteve tako da nemoramo jedni pored drugih prolaziti ..zidove dici po 50m, iskljuciti kod svakog naroda u bilo kojoj varijanti imena naroda ovih drugi tj trecih kako kroz medije tako kroz knjige stampu itd... svakome ko spomene ime naroda od komsija tj susjeda odrezati kaznu 20 dana prislinnog rada za grad itd.itd..sve dokle srbin,bosnjak, hrvat ne uvide da mrznja jenjava i da se mozemo okrenuti trgovini ,sportu i tim nekim norlmalnim stvarima koje komsije zblizava ...ja licno nikada srbinu odnosno hrvatu necu niti mogu vjerovati..moje misljenje o tim narodima je obiljezeno 93-e i ja ga ne mogu promjeniti i kada bi htio..sve sto znam da nekim slucajem zivim u BiH nikada ama bas nikada nebih ostao bez oruzlja ..a mrznja ..to je ono sa cime se ljudski rod radja i zivi...kao i svako kerce!!film necu gledati ciSto iz razloga sto sam gledao silovanje u DRETELJU!!
Ma nabijem ih na spravu sviju! I Dinu Merlina koji im je pjevusio!
Citajuci ove izlive bijesa sto je jedno smece od filma bojkotovano u Beogradu, moram se upitati sta li ste sve govorili i radili svojim srpskim komsijama tokom rata. Sta li su ti nesrecnici prezivljavali pored vas?
E Bosnjaci, da ste makar 10% od onoga sta o sebi zamisljate to Sarajevo i ta BiH bi bila Svajcaraska ali komentari vam pokazuju pravo lice i kakva ste kasaba. Dzaba vam i ovaj film i 100 Andjeline ali sta i ocekivati od onih koji su postali ovo sto jesu prihvatanjem okupatorske vere i iimena u zamenu za malo mrvica sa stola
\"jelen trči po polju nosi papagaaaja,bolesnici čet.nički pol.ižite mi jaaaja
Ako sam dobro shvatila ove komentare s -većina je\" protiv\" Anđe, protiv istorijskih činjenica,protiv sarajlija ,ćevapa ..itd Nažalost ja ne pročitah komentar od nekog istoričara ili filmskog kritičara a bogami ni sarajlije.I nije mi uopšte jasno što nacionalisti čitaju ovaj portal pa valjda imate neki svoj gdje se ne osjećate ugroženo i možete da pišete slobodno i neometano protiv svih i svega.Pozz Anđi ,umjetnosti i sarajlijama .
Svi su oni 99% isti,zar ovo nije cisti dokaz,nije cudo sto se svi kriminalci tamo kriju,svi zlocinci...
kako smo vam kulturno zavukli niste ni svesni. hahaha jadnici jadni. sta hocete da kazete da srbi ne idu u bioskope, pozorista? haha... ovaj film svesno smo bojkotovali jer je laz, a ne istina ! mi smo civilizovani jer nismo zabranili film, a doslo je samo 12. ljudi sto je pokazatelj da ne interesuje nas vasa izmisljena i naduvana prica. budite i vi demokrate pa objavite moj komentar. bas da vidim!