Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako svako ima pravo da radi sto hoce, ja trazim 1 miljon KM, za detaljnije istrazivanje cetverougaonog trougla, kojeg sam (zapoceo otkopavanje) otkrio u mojoj avliji, Ali zbog protivljenja raznih \"stolicara\" i nedostatka likvidnih sredstava nisam u mogucnosti nastaviti. Pare slati na racun APBPS:555-NNNNN Mozda se bacim na \"otkrivanje\" kruga od 89 stepeni, jer je nas najveci \"naucnik\" vec otkrio krug od 90 stepeni.
daj bre clio ohladi malo sa tim osmanagicem danas ima pravo da radi ko sta hoce svaki tvoj komentar je vezano za piramide i osmanagica
Na Ilidži nema čudotvornih kamenčića, ali ima ljekovite vode. Nisu Rimljani baš bili budale, znali su gdje se treba uvaliti! Evo prilike za Semira, ovi ljudi su opremljeni najsavremenijim spravama, pa može da ih pozove i da se za par dana utvrdi šta je na Visočici!
Cuj to , a nema cudotvornih kamencica u obliku lica djevojcice, izlomljenog tocka i penisa ? Pa kakvo je to istrazivanje ?! A ja zaboravio sam , ovo oni kopiraju semira pa ne moze bit onako ko kod njega, kopija je uvijek losija od originala....
Ma tamo su linije padale iz ruke u ruku k\'o keks, i onda je svako sijao na sve strane. Ipak su nedavno uklonili mine sa područja Bijambara i super uredili jednu od glavnih pećina, prava atrakcija. Još da urede onu pećinu gdje su pronađeni tragovi paleolitskog čovjeka, stvar bi bila još bolja. Bijambare su sada \"zaštićeni pejsaž\"
pa zar ne postoje stručnjaci za uklanjanje istih? oni prvi idu. prva linija. onda idu geolozi, pa nakon ispitivanja se počinje sa radom. tu nam treba svako, jer ima posla preko glave.
Ibrahime, prijatelju, mi smo zemlja ispod koje se nalazi svašta. Vidio si Hutovo Blato. Ali mi imamo pametnijeg posla, imamo našeg mesiju izbavitelja u Visokom zbog kojeg se moramo stiditi. Treba samo malo pameti i truda i moglo bi biti mnogo stvari o kojima pričaš i to bukvalno na cijelom teritoriju BiH. za Nišićku visoravan jedino nisam siguran zbog minskih polja. Tamo smo dolazili u ratu i znam da se sijalo mine na sve strane.
konačno. čuo sam čak i da kroz nišićku visoravan prolazi neki stari rimski put. jednostavno ne mogu da zamislim kolika bi bila ta turistička atrakcija kada bi se taj put otkopao i od njega napravilo šetalište ili biciklistička staza. pejzaži na nišićkoj visoravni su prosto zadivljujući...
Sve čestitke, samo naprijed. Poruka sa poštovaoce piramidalnog kulta: Ovi Amerikanci imaju najsavremenije sprave za detekciju pod zemljom. Za dva dana bi se utvrdilo šta je Visočica. Semire, imaš li hrabrosti da ih pozoveš?