Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njega ga kad vidim odmah mi naumpadne ono iz Vize kad je od Deena pjevao i kaze brrrroj hahahahahahah
Enis je nesto uradio s kosom, ima bujniju kosu nego prije 20 godina kad je bio u Nasoj maloj klinici, bio procelav
Kaze se MasAllah
BRAVVVOOO hRVATSKAAA,, BRAVVOOO. majmune glupi, da znas sta misle o tebi prekrstio bih se... ako vec i nisi..hocemo li ikad doci tobe,, nevjerujem. poz iz krajine..
Dobar, svaka čast.
40 Eura ulaz hvala ne vrjediš druže više od 10
Ili je samo tebi puno 40€...
Bravo Enise, odlicna predstava 🔝
Vi Bošnje ste posebni... Ajd donekle razumijem što ne podnosite srpske i hrvatske sportiste, pjevače, glumce... Ali ne razumijem što ne podnosite i dosta svojih... Koji je vaš problem?
to se zove karakter jarane kontas?
jbg sve po zaslugama, al ljudi cesto ne znaju razdvajat umjetnika i njegov rad od toga kakav je covjek i karakter
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tesanjski dijamant hahhahaahahah
A bio sam ja u Tešnju, tamo su ti svi ko Enis, malokrvni, providni, blijedi sa podočnjacima, podmukli i potuljeni. Sad ne znam jel to do klime ili možda razmnožavanja, jer su svi nekakvi rođaci
s breninog duplog koncerta na enesa...
Zdravo sta ima,20 kermi...
Ja ga vidjeo 2018. na Stupu u Konzumu slucajno. Tada je slozio facu kao da mu je cijelo Sarajevo krivo zbog stanja u kakvom je bio. Sad dodje malo u Bingo, malo na predstavu i pametuje raji sa adresom u hrvatskoj.
Njegovim putem je otisao i Hadzihafizbegovic tik poslje onog udesa. Da li mi nedovoljno cijenimo domace glumce ili ih jednostavno protjerujemo nasim pljuvanjem? Drago mi je sto su uspjeli u svojim karijerama, ali zar je dotle doslo da se i glumci/umjetnici moraju izseljavati jer ih narod i vlada nepodrzaju dovoljno?
Ovi što su ti pukli minuse nemaju pojma koliko si upravu😆 vidio ga sto puta a i dosta je u bosni para drmno od zemlje prodate😀 pa redom od politike, ima njega svugdje u. Bosni kad je lova u pitanju i van preko firmi hahah ali eto izveo je prestavu i to je uredu umjetnik je to u svemu😀
Najbolja mu je uloga ministar Zela u,Vizi👍🏻👍🏻👍🏻
O lavori zuti,plavi zbog vas postah cojek pravi
Bravo Bešlagiću ,jedan od boljih bh glumaca
Kakve li si ti filmove gledao kad ti je on najbolji 🤣🤣
Ivkovu slavu