Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo da se i ja javim nakon dugo vremena. Sad sam shvatio smisao postojanja u Nasoj Stranci, nakon sto me opalila fotonska zraka iz Plejada. Elma mi je srce ranila i otisla u hladnu Norvesku, jadno moje srce .... koje pogodi ledena strijela sa dalekog arktika. Elma, Elma... sta uradi jednom dedi kao sto sam ja. Sta to ima uncle Sam, a ja nemam... ako moja stranka pobijedi postati cu neko i nesto.
Crkni od muke, jadove. Vidim na drugim forumima da podržavaš Našu stranku. Znači ti si neki Bajtalov guzni haver, nakon što je Bajtal ostao suha kurca kada ga je Elma ostavila jer se jebala sa Semirom.Crknite od muke, jadovi piramidiotski. Kraj vam se primakao.
Nani Zilhi sretan Bajram i puno zdravlja i srece u otkrivanju (vec otkrivenog) najveceg arheoloskog blaga na Balkanu.Nije lose pred penziju ,mali kick, he he ,upalila se nana ko stari panj , pa sa \"clio-m\" otkriva svijecnjake ! Kad nana popije kahvu i vidi u fildzan objavice nam rezultate svog \"kabinetskog rada !!
@pipo, ja sam tu i smijem se vašoj gluposti. Ja sam držao tu \"piramidu\" u ruci. Stvarno ste smiješni... Nego nema više vremena da se zajebavam po forumima, imam pametnija posla. A i druge kolege. Bajram Mubarek svima koji slave, osim piramidiotima i psima.
Sto nam ovdje ne staviste sliku male piramide sto su pronasli prije neki dan?Ah Zilha Zilha ispasce na kraju da je Semir Osmanagic imao pravo od pocetka... Ne cuju sa vise Clio I ostali...sigurno planiraju pocet kopat po Visocici i Pljesevici...hehehe
E neka si ti nešto uradio u životu! Pogledaj koliko je samo u protekle dvije godine bilo PRAVIH arheoloških nalazišta, pa nešto pričaj. I ko ne bi volio da nemamo nešto spektalularno kao piramide? Samo već sada ne bi mogli živjeti od stranih turista, a ovako ste samo upropastili one nesretnike koji su vam povjerovali i uložili novac pa propali.
Piramida ima--pa vi pricajte sta vam je volja! I pustite ljude da odkopavaju neceli se i nama sta u Bossni dobro desiti!
Eto vidis i sam da ti to znas, sta treba za arheologiju,sve se slazem s tobom,al me cudi da arheolozi ovdje nece raditi,mada je to njihov posao, nana je gledala u fildzan i sve vidjela, i svijecnjake i da je to plaho staro , sve je vidjela kakà je to kultura,ha jah,al neka kopa ona ce sama otkopati piramide sve ide u tom pravcu ....Fala ,fala nano!!!!Bajram serif mubarak olsun nano !
Žena vas ubija, ali nije stvar u tome. Stvar je u vašem primitivizmu i nesposobnosti da bilo šta naučite i poštujete. Naravno da će nakon mjesec dana rada na terenu i bezbroj nalaza trebati mjeseci rada u kabinetu da se sve složi klasificira, rekonstruira, zabilježi, obradi...Nije ti arheologija instant nauka, pa da sve znaš za par dana. Za arheologiju trebaju znanje, trud i vrijeme. I iz svake tvoje riječi sipaju pakost, zavist i mržnja. Hoćete li i ovo macolama?
Ha ha ,ha ,cuj mrzimo Zilhu , a sto bi ,jadan ne bio,mrzili ,mi podrzavamo opkopavanje, ponavljam podrzavamo,samo da je ledja ne ufate od \"kancelariski radova\" ,ako Bog da pa se to sve otkopa jednog dana.Samo je malo smijesno da kad neko kopa mora da se pravda nekome ko ne kopa,a sad je ona u toj ulozi da se sama nekom pravda ,a niko joj nista ne opovrgava,smijesno od nane Zilhe,kopaj nano kopaj !
Zilka je tamo već šestu godinu i zato je toliko mrzite. A dobila je najveća evropska priznanja. Ako ovaj projekt sa institutom prođe, to selo je dugoooročno riješilo svoju egzistenciju. I Boga ti miloga, ako nemaš šta pametno reći, pusti ljude da rade. I nemojte ponovo macolama rušiti sve što vam se ne uklapa u sliku.
Sta bolan Leo?
Evo nane Zilhe opet izasla na \"teren\" ,nesto mi se uzvrtila oko Visokog , garant ce pronaci piramide,posle \"upornog kabinetskog rada\" i uz \"sluh\" Vlade ce objaviti da smo mi arheoloska zamlja, neka mashala neka se kopa !!! To joj zeli i Semir Osmanagic i Fondacija !
nema, ali ima svašta dobrog!
Ima li piramida ?